Jump to content

Peikiu Gintas_Alk

Hugy_Pacanas

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hugy_Pacanas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Gintas_Alk
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:s Blogas įtarimo naudojimas. Pavadinau kita žaidėja "mikrobangė",  todėl Gintas_Alk uždėjo ita už įžeidinėjimus/keiksmažodžius nes mat aš taip pavadinau Polikona, bet jokio adresavimo nebuvo ir taip sakiau ne jam. Mikrobangė taipogi nėra keiksmažodis. Kitaip tariant keiksmažodžio nepasakiau, o įžeidimas buvo adresuotas ne Polikonui o kitam žaidėjui, kuris kaip sakant "neisižeidė".
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): 
https://prnt.sc/8hIs0W1YpQ2-     https://prnt.sc/ui1FXD4Fm8pC  

😎

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Įtarimai gali būti paskirti tik turint vaizdinę medžiagą (nuotraukos, vaizdo įrašai), kuri atlikta prieš 1 val. 

Mano šis postas nėra tavo įrodymas, taigi dar kart prašau pateikti medžiagą kurioje įžeidžiau/keikiausi dėl ko ir gavau įtarima. 

😎

Nuoroda į atsakymą

1. Įtarimai gali būti paskirti tik turint vaizdinę medžiagą (nuotraukos, vaizdo įrašai), kuri atlikta prieš 1 val.  

Dar kartą netgi atsiusiu taisykle kurią tu turbut isikalęs į galvą turėtum but. Tu dėdamas įta turi turėti įrodymus - vaizdine medžiaga. Mano šis papekimas nėra tavo įrodymas dar kartą sakau. To ir yra papeikimo esmė kad aš noriu jog tu pateiktum ta medžiagą ir jokiu klausimu nei man, nei tau, nei tavo valdžiai nebekils. Siulyčiau tiesiog pateikti įrodymus, nes kuo tuolyn tuo blogyn, prasideda įžeidinėjimai - nemanu jog tai geras policininko pavizdys. Ir dėkim jeigu aš nebūčiau parašęs papeikimo ir tavo direktorius prašytu įrodymu už šita itarima, kokius įrodymus tada atsiustum ? Rašytum man, jog "davai parašyk ppk" ? Netanau prasmės tęsti šį pokalbį pakol neatsiuntei tinkamų įrodymų. 

😎

Nuoroda į atsakymą

Nors hugy ir pripazino kad izeidinejo kita asmeni, darbuotojas vistiek turi tureti irodymus.

Ozys orgi gyvunas bet jei policininkas ar kitas zaidejas isizeide galima bausti uz izeidinejus ir keiksmazodzius.

Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus nubaustas.

Redaguota nario Zygis_Budrys

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...