Cortez_Lukas Paskelbta Rugsėjis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 30, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Cortez_Lukas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Baubas_Ispera 3. Priežastys: VTM PER BEGA 4. Vaizdinė medžiaga: xlopa maziau draskyk. Don_Alvarez ir Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 2 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Rugsėjis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 30, 2023 palauk ryt pov plius vtm nusautas ir apieskai xD blt atsiciuchink bx xD sneki kad sneket D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Spalis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 1, 2023 na va niekur as nebegau mane nuiime as vtm panaudojau atgal prie taves plius buvau surakintas net nematau begimo cia niekur o kad surakinat ir beglio statusas kaba o nujamat kada sugalvojat as nzn pov mano begimo nuo jusu su vtm xD https://streamable.com/ahofs5 D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Spalis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2023 Atmesta. VIP narys pateikė savo įrodymus. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai