Aivis_Turbo Paskelbta Spalis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aivis_Turbo 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @ Zygis_Budrys 3. Jūsų kaltinimai: Stovejau prie PD pribego Zygis_Budrys surakino mane,tikrino ar neturiu narkuotiku,neko nerado ir nusove,staru neturejau tai atsiradau ligoninei,as zinau kad jis ant manes piksta,turi nuoskaudu ant manes,raso man be prasmius papeikimus vip,tai ir sugalvojo piknaudziauti savo pareigom,kaip direktorius nemanau kad gera pavizdi rodo savo darbuotojams ir aplamai lmg zaidejam,topaciu ir man,jau per dug sau leidzia,galvoja Pd dirikas galima daryti ka nori....net atsiprasimo negirdejau,butu atsiprases net nerasyciau ppk,dbr naglumas auksciau visko.... 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/AjXW342 Redaguota Spalis 2, 2023 nario Aivis_Turbo redagavau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2023 Sveikas, pradėkim visą situacija. Nuo paprasto dalyko, tai kad net neatmazinsiu. Kaltas nužudžiau, bet tam buvo pretekstas su žiopla klaida. Atbėgau iki tavęs nes pypsinai kaip pakvakęs, sakau ka pamatei, sakai nieko, paspaudziau x ir man rodė visiškai kitą žaidėja gaudoma "nepastebėjau, kad tenais buvo ne tavo nick'as" su 5 star. Ir netycia išjungiau lentelę ir vėl paspaudžiau iksą tiesiog kad tave patikrinti dėl narkotikų, nes visi kaip pakvašę sodino. Neradus narkotikų sakau, kokios tu baudos nori kai gaujinis esi, ir tu man per voice chata sakai sodink. Tad as paėmiau ir nušoviau. Net daugiau nepermasčiau, nes pats pasakei sodink. Tada kaip sakai aš tavęs neatsiprašiau, tai nesitikėjau, kad reiks seivintis povą tik tam, kad pateikti kaip siūlau tau geta ir esu parašęs į /sms "wtf kaip tu nesėdai juk gaudomas" atsakai tai jo as neturėjau staru. Sakau bl* sorry ir getinau, o tu atmetei ppk, tam kad ppk parašytum. Dabar apie tavo bereiksmius vip ppk, tai įžeidinėti mane, kad aš pis* ožius ir t.t. tai irgi ka žinau. Logišką aš tau VIP ppk tu man DRK ppk. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Spalis 2, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2023 (redaguota) prieš 17 valandas(-ų), Zygis_Budrys rašė: Sveikas, pradėkim visą situacija. Nuo paprasto dalyko, tai kad net neatmazinsiu. Kaltas nužudžiau, bet tam buvo pretekstas su žiopla klaida. Atbėgau iki tavęs nes pypsinai kaip pakvakęs, sakau ka pamatei, sakai nieko, paspaudziau x ir man rodė visiškai kitą žaidėja gaudoma "nepastebėjau, kad tenais buvo ne tavo nick'as" su 5 star. Ir netycia išjungiau lentelę ir vėl paspaudžiau iksą tiesiog kad tave patikrinti dėl narkotikų, nes visi kaip pakvašę sodino. Neradus narkotikų sakau, kokios tu baudos nori kai gaujinis esi, ir tu man per voice chata sakai sodink. Tad as paėmiau ir nušoviau. Net daugiau nepermasčiau, nes pats pasakei sodink. Tada kaip sakai aš tavęs neatsiprašiau, tai nesitikėjau, kad reiks seivintis povą tik tam, kad pateikti kaip siūlau tau geta ir esu parašęs į /sms "wtf kaip tu nesėdai juk gaudomas" atsakai tai jo as neturėjau staru. Sakau bl* sorry ir getinau, o tu atmetei ppk, tam kad ppk parašytum. Dabar apie tavo bereiksmius vip ppk, tai įžeidinėti mane, kad aš pis* ožius ir t.t. tai irgi ka žinau. Logišką aš tau VIP ppk tu man DRK ppk. Agirdi as jokiu star neturejau ir as neko nepipinau,pamaciau uz PD vartu kad judesis vyksta sustojau paziureti kas ten gero ka hebra vekia,staru neturjau ir nepinpiau nes nebuvo del ko tai ka tu cia meluoji xD neko tu manes neatsiprasiai,butum atsiprases nebuciau ppk rases,toj irodymus ieklsiu kad neko tu manes neatsiprasiai ir as neko nesakiau kad mane sodintum,nebuvo uz ka neturejau staru ne gieda meluoti? https://imgur.com/a/vQyKIXi https://imgur.com/a/Dv71Qgs Redaguota Spalis 2, 2023 nario Aivis_Turbo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Spalis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2023 Papeikimas atmestas. Nors ir direktorius neturėjo išsaugoto situacijos vaizdo įrašo - jo pasakojimu pasitikiu ir tikrai tikiu, jog tokių veiksmų nesiimtų. Tai iš dalies įrodo ir tavo komentare įkeltos nuotraukos (žinoma kaip ir sakai visad galima meluoti). Jei tai būtu dažnai pasikartojantis atvejis taip, sutikčiau, tačiau šiuo metu nuomonė kitokia. Galiausia direktorius net bandė tartis gražiuoju. Tiesiog nematau tikslo direktoriui daryti tokius kvailus pažeidimus ir po to dar rašyti melagingai ir mėginti tartis dėl padarytos žalos. Ypač kai direktorius neseniai buvo nubaustas įspėjimu ir stengiasi viską atlikti be priekaištų bei atstatyti savo reputacija atgal. Tačiau iš direktoriaus visgi kitam kartui tikiuosi daugiau atidumo ar bent turimos vaizdo medžiagos su padaryta klaida ir, kad tokių atvejų ateityje būtu mažiau. Zygis_Budrys sureagavo į tai 1 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai