Jump to content

Peikiu Bardelis_Fiesta

Vyciokas_Black

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dennis_Lloyd
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Bardelis_Fiesta
3. Priežastis: Bandymas naikinti transporto priemonę. Gaila tuo metu nebuvau įjungęs OBS programos, nes tiesiog nesitikėjau kažkur interactint, bet gavosi, kad sezono užduočiai turėjau nusiimt pinigų. Važiuojant į Paleto banką sutikau Bardelį su medikų mašina kartu su keliais jo draugais šalia, kurie į mane pravažiuojantį pradėjo šaudyt, o aš žinoma atsišaudžiau. Nespėjus nueit į banką jie visi sulėkė jau be darbinės mašinos, nužudė mane ir girdėjau kaip kartoja į voice 'naikink mašiną greičiau naikink', nieko nelaukęs panaudojau /vtm ir radau visus juos šaudančius į mano auto. Nuotraukose matosi, kad man tik atsispawninus jie dar šaudo į mašiną, pastebėję mane nušauna ir paskutinėj nuotraukoj vėl matosi kai jau nusitaikę į mašiną. Ant mašinos matosi kulkų žymės, matosi, kad kątik atsispawninau, nes net nespėjo užloadint mašinos, taip pat matosi per timestamp, kad nuo atsispawninimo iki mirties praėjo 4s. 

Žinau, kad mažai vilties su tokiais įrodymais ir pats kaltas, kad nebuvau pasiruošęs kuo nufilmuot, bet bandom.
4. Vaizdinė medžiagahttps://imgur.com/a/Q5uzUKf

༼ つ ◕_◕ ༽つ

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Atmesta, nepakanka įrodymų.
P.S Jei turi galimybe, visada filmuok savo žaidimą.

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...