Bill_White Paskelbta Spalis 12, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 12, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: @Bill_White 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kasparas_Kika 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Policininkas privalo vykti į iškvietimus su įjungtais švyturėliais. Policininkas privalo bendrauti pagarbiai su visais žaidėjais. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/iche1f Redaguota Spalis 12, 2023 nario Zygis_Budrys Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Kika Paskelbta Spalis 12, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 12, 2023 nematau cia nieko blogo tuo labiau tiesa pasakiau uz tiesa nepykstama bet jai nori priimk gyliai i sirdi. Mantas_Polikonas ir Donatas_Seler sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 12, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 12, 2023 (redaguota) 15x perklausiau video ir gidziu nagaidum, kita karta padaryk iglesni video nes nu dabar, tai esu pasimetes klausant 15x ta video nebent ten kazkoks kitoks zodis kuris mano zodynui neaiskus. Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus nubaustas. Perklausius video per telefona girdis, nezinau kaip per pc nesupratau ka sake :D. Ne viena karta esu rases, kad del izeidinejimu be abieju voice nepriimsiu, bet pats forume prisipazino, tad nera ka ir diskutuoti. Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus nubaustas. Redaguota Spalis 12, 2023 nario Zygis_Budrys Winston_Churchill ir Justinas_Brigada sureagavo į tai 1 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai