Shaw_Kay Paskelbta Spalis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Neil_Huble 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kasparas_Kika 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Buvau žaidime, muzika groja backgrounde, montavau vaizdo įraša, tada atjungiau per TaskManager ALT:V nes labai lagino, grįžau žiūriu jaile. Nesupratau bajerio? 40 minučių sedėjau, galimai, kad surakino AFK būdama, o jeigu vadovaujamasi taisyklėmis tai draudžiama rakinti,apieškoti AFK žmogu. Aš nei buvau gaudomas nei ką. Norėčiau pamatyti iš šio asmens įrodymus. Nes tik jis vienintelis serveryje egzistuoja ankstu ryta. :)) p.s nespėjau pasidaryti įrodimu nes kai atsijungiu tada neberecordina, bei buvau bandęs grįžti iš AFK, bet nepaėjo gal jam rodė, kad buvau grįžes bet nieko nežinau tad norėčiau sužinoti įvykio aplinkybes, ir kas nutiko. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/i3zlhPL Redaguota Spalis 13, 2023 nario Neil_Huble Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Kika Paskelbta Spalis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 as visa ryta afk bazeje stoviu lola zaidziu as nesuprantu ko tu nori is manes Zedas_Tuflioras sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Spalis 13, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 Nu gerai šį kart atsiimu papeikima ir niekam aš nereiškiu nepykantos bet kita karta jeigu toks bajeris bus, tai bus ragai. Rakinkit tema, nes neaiški situacija ar tikrai galėjo čia būti Kasparas ar kažkas kitas patrolino ir atsijungė. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 Papeikimas atsiimtas. Tema Rakinama. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai