Lince_Naikintuvas Paskelbta Spalis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Stanley_Williams 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Baubas_Ispera 3. Priežastis: tr.priemones naikinimas, mačiau, kad jis ten lakstė prie krūmų, padariau vtm ir tuo momentu jis šaudė į mano moca, atsitelinau, nušovė ir po keliu sekundžių sunaikino mano tr priemone. 4. Vaizdinė medžiaga: sddasdsadsad (streamable.com) William_Stafford sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Spalis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 nzn nieko nenaikinau ir nieko ten nebuvo. bet kad tu sunaikinai mano 2 transporto priemones tai jo sita zinau. Dar pats pasigiriai plius medziaga orine paiimiau ir sugalvojau kad ten stovejo tas tas padare matosi vaikam dar bresti ir bresti Oba_Maa sureagavo į tai 1 D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Spalis 13, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 prieš 1 minutę, Baubas_Ispera rašė: nzn nieko nenaikinau ir nieko ten nebuvo. bet kad tu sunaikinai mano 2 transporto priemones tai jo sita zinau. Dar pats pasigiriai plius medziaga orine paiimiau ir sugalvojau kad ten stovejo tas tas padare matosi vaikam dar bresti ir bresti Nebesimazink, nieko ten nebuvo, padariau /vtm prie sanchezo, mane nušovei ir po 10 sekundžių jis sprogo, dar parodžiau per f2 lentele, kad ta pati tr. priemonė buvo sunaikinta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Spalis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 13, 2023 zek as pakartosiu pries tai dariai ta pati, gavai atgal ir nubegai i foruma ppk rasyti ir verkti tai gal subresk ir nebeverk visam serve nes konkreciai verksnys servo likes totalus. plius pries taip darant mastyk galva ne subine. William_Stafford, Mirabele_Akur ir Sergejus_Kuselaitis sureagavo į tai 2 1 D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Spalis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 14, 2023 Atmesta, nepakanka įrodymų. Saint_George ir Jonas_Nolife sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai