Dwayne_Jackson Paskelbta Spalis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 14, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dwayne_Jackson 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Armhis_aeg 3. Priežastys: /vt komandu darymsa kol asmuo /bega sarase, turiu gal 5 skirtingus /vt, esant reikalui galesiu papildyti 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/1yyOGZpF5qV7RH/d1337dK2rGJ2?invite=cr-MSxGcXksMTk5NTI2MDQ1LA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Armhis_Aeg Paskelbta Spalis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 14, 2023 daug kas begdami naudoja /vt - kai as buvau mentas tai tikrai daug kas taip darydavo ir + jei nepagauni neverkslenk Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Spalis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 14, 2023 prieš 35 minutes(-čių), Armhis_Aeg rašė: daug kas begdami naudoja /vt - kai as buvau mentas tai tikrai daug kas taip darydavo ir + jei nepagauni neverkslenk Verkslent tai tik tau su 55 starais jaile rn, ir policijoj daug isbuvai kiek zinau :D:D:D, jeigu tau normalu tai normalu, daryk toliau vt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Spalis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 14, 2023 prieš 1 valandą, Armhis_Aeg rašė: daug kas begdami naudoja /vt - kai as buvau mentas tai tikrai daug kas taip darydavo ir + jei nepagauni neverkslenk Draudžiama naudoti /vt bėgant nuo teisėsaugos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Spalis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 Priimta. Pasikartojus nusižengimui bus anuliuota VIP narystė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai