Jump to content

Neteisingas Jail . Gugis_Fanta .

Igoris_Zajav

Rekomenduoti pranešimai

Tai jis yra is gaujos ir mane per gamyklos veiksma ismete is gaujos norejau nuvykti pasimti masina vos spejau is Zalios zonos isvaziuoti iskart pradejo saudyti , as ji nusoviau dave iskart jailo uz ĮKALINTAS Admin Gugis_Fanta įkalino (apie 2 valandos) Igoris_Zajav: Atrankos, renginio trukdymas Kokio evento ka tu nusisneki zmogau , Atrankos ????? Prasau pateikti , kad dalyvavau gamyklos veiksme ir saudziau kazka viduje gamyklos . Aciu !!

Redaguota nario Igoris_Zajav
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Igoris_Zajav pakeitė pavadinimą į Neteisingas Jail . Gugis_Fanta .

Tu pirmas pradėjai šaudyti, trukdei vykstantiems į gamyklą. Mašina gali atstatyti į automobiliu salono aikštele. F5>mašina> Nukelti į automobilių salono aikštele.
https://streamable.com/7kmsa3

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

Tu pirmas pradėjai šaudyti, trukdei vykstantiems į gamyklą. Mašina gali atstatyti į automobiliu salono aikštele. F5>mašina> Nukelti į automobilių salono aikštele.
https://streamable.com/7kmsa3

Matei kas daresi pries tai ?

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Igoris_Zajav rašė:

Matei kas daresi pries tai ?

Kiek matau iš gaujos chato, kad tave išmetė, galimai susipykot, o už tai norėjai jiems pakenkti.

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Gugis_Fanta rašė:

Kiek matau iš gaujos chato, kad tave išmetė, galimai susipykot, o už tai norėjai jiems pakenkti.

Nieks nesusipyko gamykloj saudyti mane pradejo as juos . Vaziuodamas atgal buvau ismestas ir saudyti pradejo tas kur as ji tam clipe saudau . Nuo jo viskas prasidejo.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...