Narkaman_Vasilij Paskelbta Spalis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 Nupirkau importa is paslaugu M4 pries pora dienu pirma kart prisijunges buvau ir neticia pardaviau serveriui adminams buvau praneses pora kartu . Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
2 Max_Tosha Paskelbta Spalis 17, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 17, 2023 Grąžinau kreditus. Būk atidesnis, nes ateityje nebus grąžinama. Davėte žaidėjui Narkaman_Vasilij (ON) 2,200 kreditų Narkaman_Vasilij sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
0 Elk_Dark Paskelbta Spalis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 Nu cia ja utik pgr.admin gali padet. Ką čia nori? neskaityk, nes neįdomus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Klausimas
Narkaman_Vasilij
Nupirkau importa is paslaugu M4 pries pora dienu pirma kart prisijunges buvau ir neticia pardaviau serveriui adminams buvau praneses pora kartu
.
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius
2 atsakymai(-ų) į šį klausimą
Rekomenduoti pranešimai