Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Killa_Blunt 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Danny_Fernandez 3. Jūsų kaltinimai: Šaudo į medikus kai nieko blogo nepadariau, jokio perspejimo negavau. 4. Vaizdinė medžiaga: MedalTVGrandTheftAutoV20221030154745_Trim.mp4 Spoiler Spoiler Deividas_Bug, Ontanis_Stiklainis, Faxe_Premium ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Spalis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Spoiler • Policijos departamento vidinis kiemas (viskas kas yra už tvoros) yra skirtas tik Policijos pareigūnams. Jei norite gauti baudos ar kitos pareigūno pagalbos turite laukti Policijos departamento išorės kieme (už tvoros). Pažeidus šią nuostatą Policijos pareigūnas turi teisę jūs įspėti pasišalinti iš teritorijos. Jei nepasišalinate Pareigūnas turi teisę jums skirti įtarimą už „Pareigūno įsakymo nepaisymą“ arba nušauti. https://streamable.com/ey2ur4 Buvo kalbėta su direktoriumi @Clemmy_Berman. Man jis sakė, kad buvai perspėtas to nedaryti tris kartus. Sraigtasparnio garsai trukdo visiems aplinkiniam, tad jei dar iki šiol nesupratai ką blogo darei kitą kartą bus ir star. ką Clemmy darys su tavim kaip su darbuotoju man neįdomu, bet jei kvailas esi arba darai tą piktybiškai nereikia vėliau dėl to verkti. And_Miami, Minimukas_Samp ir Faxe_Premium sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Taip tada kai nušoviai aš pasitraukiau iš vidinio kiemo, apie trugdymą man nebuvo pranešta, butūmėt paprašė pasake kad trugdo garsai tikrai bučiau pasišalinęs. Iš įkeltų video matosi kad laikai skiriasi ir pasitraukiau kad jum namaišyčiau. Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Spalis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Nušautas buvai 15:43. Tavo video laikas 15:47. Vadinasi nieko nesupratai. Reikalui esant turiu ir daugiau filmuotos medžiagos + direktorius tave buvo perspėjęs. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Kol atrašinėjau čia į forumą ir stovėjau AFK mane bandė nutrenkti iš dviejų kartų, Čia tokį pavizdį rodai savo darbuotojam? https://streamable.com/gqxotv Deividas_Bug ir Max_Galingumas sureagavo į tai 2 Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Pasimokiau dėlto ir pasitraukiau iš vidinio kiemo, Direktorius perspėjo po to kai viskas įvyko, o tu pats negalėjai parašyti ar pasakyti, kad trugdau? Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Spalis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Sakiau per voice chat. Jei negirdėjai ir/ar neįdomu tau buvo čia jau ne mano reikalas. Taip pat Killa pats puikiai žinai, kad ne pirmas kartas jau. Max_Galingumas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Kada buvo pirmas kartas man pasakyk, Ir parodyk kur sakei per voice chat kad bučiau pakankamai arti jog butų įmanoma girdėti Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Spalis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 (redaguota) Pasiskaityk atidžiau taisykle dėl PD vidinio kiemo. Turėjai tai suprasti kai buvai nušautas pirmą kartą. Voice įrodymų neturiu nes neplanavau dėti star, bet visas kiemas girdėjo. O jei tu negirdėjai čia jau not my problem Redaguota Spalis 30, 2022 nario Danny_Fernandez Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Dar kartą kartoju, nušoviai ir nebeskridau į vidinį kiemą bet vistiek šaudei, per voice chat nieko sakyta nebuvo. Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 prieš 46 minutes(-čių), Killa_Blunt rašė: Kol atrašinėjau čia į forumą ir stovėjau AFK mane bandė nutrenkti iš dviejų kartų, Čia tokį pavizdį rodai savo darbuotojam? https://streamable.com/gqxotv ir prašyčiau pakomentuok ką čia darei Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Spalis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 prieš 4 minutes(-čių), Killa_Blunt rašė: Dar kartą kartoju, nušoviai ir nebeskridau į vidinį kiemą bet vistiek šaudei, per voice chat nieko sakyta nebuvo. Ar tu durnas ar tik tokiu apsimeti? Įkeltame video mano matosi viskas. Vėliau vėl grįžai ir sukai ratus. O kas buvo prieš tai? Nebediskutuosiu daugiau su tavim šia tema. Lauk sprendimo ir bus viskas aišku. https://streamable.com/vrd27z Deividas_Bug sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Killa_Blunt Paskelbta Spalis 30, 2022 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2022 Prašau be įžeidinėjimų čia. Visu pirma jeigu trugdau gali parašyti į sms, vidiniam kieme nebuvau buvau tik virš jo, o kai nušoviai vieną kartą tada buvau šalia ir vistiek pradėjai šaudyti. Antras dalykas nuėjau į forumą buvau AFK ir pradėjai mane trankyti kai kas nors kitas taip padaro iškart kabinėjies, pats pasirašai taisykles kurios taip išeina kad tau negalioja ir gali daryti ką tik nori. Krc tas Killa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Lapkritis 13, 2022 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13, 2022 Papeikimas atmestas. Norėčiau, jog papeikimų temos būtu kuriamos pagal esamą tvarką. Temos pavadinimas turi būti pateiktas pagal tinkamą formą pvz: Peikiu [atstovaujamas darbas] Direktorių - Vardas_Pavardė. Taip pat reikėtu aukštesnės vaizdo medžiagos kokybės. Visa medžiaga dėl kurios peiki valdžios narį turėtu būti sutalpinta viename papeikimo pranešime. Na, o pats papeikimas kaip ir buvo kalbėta su tavimi Killa. Esat du tokie patys, vienas paprašė pasitraukti nušovė, kitas net ir gavęs perspėjimą iš savojo direktoriaus, jog neskristi į PD kiemą vis vien bandė įgelti skraidydamas prie pat bazės. Kaip ir minėjau pavaduotojo tikrai už tai įspėjimais nebausiu. Žinoma norėčiau, jog tokiais atvejais tiek vienas tiek kitas nusileistumėte ant žemės, gražiai viską išsiaiškintumėt ir nerodytumėt ožių. Suprantu, kad pavaduotojas pasielgė drastiškai, bet ne visi turime geležinius nervus. Šioje situacijoje matėsi, jog nervų trūko abiem. Tačiau, kad ir kaip bebūtų pavaduotojas yra pavaduotojas ir jis turėtu rodyti pavyzdį, tad jis yra perspėjamas, jog nenorėčiau, kad tokie dalykai kartotųsi ir pamėginti problemas išspręsti gražiuoju (kad ir kiek nervų tai reikalautu). Killa_Blunt sureagavo į tai 1 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai