Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Zygis_Budrys 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Aurimas_Gameris 3. Priežastis: Cytinimas. Aim. Jau du skundai yra povu neturi ir adminai buvo ispeja. 4. Vaizdinė medžiaga: irdm -https://streamable.com/irne7v irdm kad mate prasyma - https://imgur.com/a/OMvw34T irdm kai nekelia pov 2x jau ispetas manau laikas baust Luka_Tony, Terea_Hytsas ir Check_Bass sureagavo į tai 2 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Gameris Paskelbta Spalis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 Maniau kad issiaiskinom discorde bet kaip matau kad ne. Paaiskinau kad neturejau povo nes buvo pirmas rushas mano veiksmo+negalvojau kad prasys povo po pacio pirmo killo veiksme bet tebunie. Poto gryzai ir iskarto numires paprasei povo kuri numeciau imesiu antra pov kurio prasei, gal kazkuom pades. https://streamable.com/yadgqv Terea_Hytsas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 15, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 prieš 7 minutes(-čių), Aurimas_Gameris rašė: Maniau kad issiaiskinom discorde bet kaip matau kad ne. Paaiskinau kad neturejau povo nes buvo pirmas rushas mano veiksmo+negalvojau kad prasys povo po pacio pirmo killo veiksme bet tebunie. Poto gryzai ir iskarto numires paprasei povo kuri numeciau imesiu antra pov kurio prasei, gal kazkuom pades. https://streamable.com/yadgqv Tai antram pove tiesiog is pykcio prasiau nes debilu vadinai... bet man svarbus pirmas povas nes kai isijungi zaidima, zaidimas visada yra filmuojamas :))) tad nebemazink cia zodziu... o issiaiskinom tik tiek kad sakiau mane uzknisa kai reikia povo prasyt su adminu pagalba. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Gameris Paskelbta Spalis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 " nes kai isijungi zaidima, zaidimas visada yra filmuojamas" nu malacius kad filmuoji net loading screenus. Kulkos irgi suejo i skirtingas kuno dalis, stovejai masinoje kaip keglis tai i ka man saudyt tada? kojas ? ir kitas dalykas, toshos komentaras tai ne is mano skundu tai nezinau ka cia bandai primest xddd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 15, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 prieš 9 minutes(-čių), Aurimas_Gameris rašė: " nes kai isijungi zaidima, zaidimas visada yra filmuojamas" nu malacius kad filmuoji net loading screenus. Kulkos irgi suejo i skirtingas kuno dalis, stovejai masinoje kaip keglis tai i ka man saudyt tada? kojas ? ir kitas dalykas, toshos komentaras tai ne is mano skundu tai nezinau ka cia bandai primest xddd Kalba eina kad tavo paskutiniai hitai ejo tik i galva ir kakla. Vienas tik i koja ir vel kaklas. O aima nusipirkti kur gali 5 target hitus padaryt turbut tau nenaujiena butu :DDD. Plius jei nezinojai geforce, obs, irgi filmuoja tik ijungus zaidima, tad chill :DDD, plius akivaizdziai matosi kaip judu ir tu vistiek viska suleidai. O kaip sakau ne pirmas kartas kur esi ant klaustuko bet vis neturi povo. Manau isnaudojai tuos "ispetas kad kita karta turetum pova" palanku drozt su aimu ir sakyt, oj nzn kas buvo neissisaugojo pov Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Gameris Paskelbta Spalis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 Nu matosi kad tu daugiau nusimanai nei as cheatinime tai patikesiu tavimi. Pats sakiai kad skundas tik del to nes pyksti kad savas bana gavo ir reik saibu atgaut kazkaip, tai leisiu adminam nusprest. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 15, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 15, 2023 prieš 9 minutes(-čių), Aurimas_Gameris rašė: Nu matosi kad tu daugiau nusimanai nei as cheatinime tai patikesiu tavimi. Pats sakiai kad skundas tik del to nes pyksti kad savas bana gavo ir reik saibu atgaut kazkaip, tai leisiu adminam nusprest. Nu yra gal tiesos, bet kaip minejau norejau povo is principo ir laukiau visa diena nesugebejai pateikti reikejo adminu help tai zn Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Spalis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 Atmesta, šitam kartui situacija pakankamai paprasta ir POV nereikalaujama, bet ateiti stenkis išsisaugoti @Aurimas_Gameris Aurimas_Gameris ir Jonas_Nolife sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai