Jump to content

Pasidalink savo akimirkomis - gauk atlygį!


Eimis_Mag

Rekomenduoti pranešimai

image.png.118e44df4a9ab073bd45f96bd461b607.png

Labas! Turbūt užklydai pasižiūrėti čia pamatęs, jog gali pasidalinti savo filmuota/nufotografuota medžiaga. Labai džiaugiamės, jog nori pasidalinti savo akimirkomis su mumis. Mūsų tikslas – Tavo akimirkomis pasidalinti su visais. Norime paskatinti turint galimybę įamžinti vykstančias veiklas, eventus ar konkursus, pasidalinkite laimėjimais ir pralaimėjimais, bei bet kokiomis juokingomis akimirkomis.

KOKIE REIKALAVIMAI?

Svarbiausia, jog medžiaga būtų kuo kokybiškesnė, jog galėtų reikalui esant būti apdirbta. Geriausia būtų, jog joje nesimatytų papildomų išblaškymų, tačiau tai nėra būtina. Norime matyti būtent tą, ką Tu nori mums perteikti, tačiau jokiu būdu netoleruosime medžiagos, kurioje gali būti matomas žaidėjų žeminimas, kenkimas, nelegalių programų naudojimas ar nesilaikymas bendrųjų mūsų Serverio taisyklių.

 

KOKIA NAUDA TAU?

1. Viešumas, Tavo medžiaga gali būti panaudota viešose erdvėse, pasidalinta su kitais žaidėjais. 
2. Padėka iš projekto komandos už suteiktą medžiagą atsiskaitant kreditais, Serverio valiuta, išskirtiniais daiktais ar išskiriančia role mūsų „Discord“ Serveryje.

Neapdirbtai, not edited medžiagai atlygis skirstomas pagal daug faktorių, visada pirmiausia yra filmuko kokybė ir turinys. Ilgis ne visada gali įtakoti atlygio, kadangi kartais 5 sekundžių medžiaga gali būti ant tiek gera, kad bus panaudota N kartų, tačiau 10 minučių medžiaga turės būti peržiūrėta, perkirpta ir apdirbta daug kartų, tad atlygį suteiksime pagal Jūsų medžiagos naudingumą ir paskirtį, pagal kurią medžiaga buvo panaudota.

Už apdirbtus/paruoštus filmukus galite būti apdovanoti išpildžius kelis kriterijus:

  • Filmukas turi būti minimum 30 sek. ar 1 minutės trukmės (priklausomai nuo pasirinkto filmuko stiliaus, konteksto, panaudotų efektų ir pan.).
  • Filmukas turi turėti minimum 500 peržiūrų (Youtube atveju), 1000 peržiūrų (TikTok atveju).

Išpildžius šiuos kriterijus apdovanojame nuo 250 iki 500 ar daugiau kreditų pagal projekto komandos nuožiūrą ir filmuko turinį.

Papildomi apdovanojimai GALI būti suteikiami, jei filmukas pasieks:

  • 1500 peržiūrų;
  • 3000 peržiūrų;
  • 10000 peržiūrų;
  • kt. įsitraukimą (didelis reakcijų, komentarų skaičius).

SVARBU!

  • Filmukai, kuriuos keliate į socialinius tinklus patys, t. y. nėra įkeliami tiesiogiai į oficialias paskyras, svarbu, jog filmuke būtų LMG5 logotipas, aprašyme būtų panaudotas #LMG5Serveris bei @LMGdotLT (YouTube) arba @lmgserveris (TikTok).
  • Panaudotiems filmukams/nuotraukoms automatiškai suteiksime atlygį. Jei jūsų medžiaga nebus panaudota, nenusivilkite, galbūt tuo metu reikalingos medžiagos neradome, tačiau galime prie jos sugrįžti. 

 

KĄ REIKIA DARYTI?

Paspaudus nuorodą savo norima medžiagą įkelti arba kaip failą arba kaip nuorodą. Atlikus šiuos veiksmus belieka tik laukti.

Nuoroda

 

Lauksime Tavo pasidalintų akimirkų, kuriomis pasidžiaukime kartu.

Projekto Komanda

image.png.fa7b0530570ca81b3dc46c453a0e5c21.png

Discord - eima

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...