Jump to content

Peikiu Danny

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: @Deividas_Bug
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Danny_Fernandez
3. Jūsų kaltinimai: Atmestas ppk del pareiguno nusizengimu, trumpai sakant neturejau staru ir manes niekas nestabde vaziavau ir buvau apsaudytas tada surakintas. 

Mano nuomone Pavaduotojas blogai perziurejo ppk darbuotojas turejo buti ispetas uz tokius ginklu naudojimus, pakartosiu jog nebuvau gaudomas ir stabdomas + neturejau staru.
4. Vaizdinė medžiaga: s https://gfycat.com/ThirstyVictoriousChipmunk

image.png.ebe6f80095c482f60a25b3132599a6c6.png

Redaguota nario Deividas_Bug

Qt22w7g.gif&key=bd7f3e9bb1aabef038560cd0

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Pareigūno įrodymai pateikti čia. 

Iš pareigūno video matosi, kad jis šaudė į kitą asmenį (šiuo atveju Ontani). Palindai po kulkom o vėliau nutrenkei pareigūną, už ką ir buvai nubaustas.

https://streamable.com/ez8z2b

Gal aš durnas, bet iš video aiškiai matosi, kad And_Miami šaudė ne į tave.

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Danny_Fernandez rašė:

Pareigūno įrodymai pateikti čia. 

Iš pareigūno video matosi, kad jis šaudė į kitą asmenį (šiuo atveju Ontani). Palindai po kulkom o vėliau nutrenkei pareigūną, už ką ir buvai nubaustas.

https://streamable.com/ez8z2b

Gal aš durnas, bet iš video aiškiai matosi, kad And_Miami šaudė ne į tave.

https://gfycat.com/ThirstyVictoriousChipmunk Na jo is mano irodymu nesimato jog saudyta buvo i mane.... 😄 matomai as irgi durnas.

Nuoroda į atsakymą

Kadangi čia liečia ir mane tai pakomentuosiu ir aš. Šaudžiausi aš su Ontaniu o tu man vis trugdei į jį atsišaudyti, o galų gale dar ir pervažiavai mane, tai manau yra keliu eismo pažeidimas važineti ant žmoniu, plius kadangi man nuemiai hp tai traktuojama dar ir kaip pareiguno užpuolimas, taisyklese ir parašyta pareigūno užpuolimas traktuojamas bet kokia forma. Nesuprantu ko tu čia dar sieki. Rytoj galėsiu daugiau įkelti video kad veiksmas vyko aplink mane ir ontani o tu buvai pašalinis ir tiesiog maišeisi ir trugdei man dirbti. https://streamable.com/ez8z2b

Redaguota nario And_Miami

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), And_Miami rašė:

Kadangi čia liečia ir mane tai pakomentuosiu ir aš. Šaudžiausi aš su Ontaniu o tu man vis trugdei į jį atsišaudyti, o galų gale dar ir pervažiavai mane, tai manau yra keliu eismo pažeidimas važineti ant žmoniu, plius kadangi man nuemiai hp tai traktuojama dar ir kaip pareiguno užpuolimas, taisyklese ir parašyta pareigūno užpuolimas traktuojamas bet kokia forma. Nesuprantu ko tu čia dar sieki. Rytoj galėsiu daugiau įkelti video kad veiksmas vyko aplink mane ir ontani o tu buvai pašalinis ir tiesiog maišeisi ir trugdei man dirbti

Tu i savo ppk jau atsakei ir pavaduotojas dave sprendima nesuprantu ka tu veiki Valdzios papeikime, gero vakaro.

Saudyti tiesiog nes nori nera galima sakau jog nebuvau stabdytas ar gaudytis jeigu buvau reikejo pateikti normalios irdm kur buvau stabdytas.

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Deividas_Bug rašė:

https://gfycat.com/ThirstyVictoriousChipmunk Na jo is mano irodymu nesimato jog saudyta buvo i mane.... 😄 matomai as irgi durnas.

Kaip minėjau per PM, antrame video buvai apšaudytas nes buvai gaudomas už aukščiau pateiktus nusižengimus.

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Deividas_Bug rašė:

Tu i savo ppk jau atsakei ir pavaduotojas dave sprendima nesuprantu ka tu veiki Valdzios papeikime, gero vakaro.

Saudyti tiesiog nes nori nera galima sakau jog nebuvau stabdytas ar gaudytis jeigu buvau reikejo pateikti normalios irdm kur buvau stabdytas.

Dar ir matosi tame o video kaip dar vienas pareigūnas iš galo su švyturėliais važiavo ir net nesimato kas tiksliai i tave šaudė.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Danny_Fernandez rašė:

Kaip minėjau per PM, antrame video buvai apšaudytas nes buvai gaudomas už aukščiau pateiktus nusižengimus.

Nebuciau mieste vazinejas jeigu buciau zinojas jog gaudomas esu, taipogi galejot sustbadyti matet jog net nebegau o ne iskarto visi lesti.

Nuoroda į atsakymą

prieš 10 minutes(-čių), And_Miami rašė:

Dar ir matosi tame o video kaip dar vienas pareigūnas iš galo su švyturėliais važiavo ir net nesimato kas tiksliai i tave šaudė.

Matos galiu suletinti vidosa ir pamatysi jog tu saudei 🙂 ir aiskus pati vidosa gali susiletinti betkas ir tenai viskas labai gerai matosi.

Tiek is manes labai idomu bus sulaukti sprendimu is DP.

Reik

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 minutes(-čių), Deividas_Bug rašė:

Matos galiu suletinti vidosa ir pamatysi jog tu saudei 🙂 ir aiskus pati vidosa gali susiletinti betkas ir tenai viskas labai gerai matosi.

Taip ir matosi kad kitas pareigunas irgi šaude kuris buvo su švytureliais

Nuoroda į atsakymą

@And_Miami 

6. Atsakyti į Valdžios atstovų papeikimus gali tik: peikiantis asmuo, peikiamo darbo Valdžios atstovai bei Direktorių prižiūrėtojas.

komentatoriau, kitą kart skaitykis taisyklės 🙂

car GIF

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 valandas(-ų), And_Miami rašė:

Taip ir matosi kad kitas pareigunas irgi šaude kuris buvo su švytureliais

Kokius tu čia šudus sneki tau ppk buvo parašytas del free lesimo ir ji atmete. Dabar  parasytas pavaduotojui. Neberasyk cia erzini jau visus su savo freepostais. 🐐

Nuoroda į atsakymą

• po 2 savaičių...

Papeikimas atmestas.

Visų pirmiausia reikėtu išmokti papeikimus kurti pagal nurodytą tvarką.

• Temos pavadinimas turi būti pateiktas pagal tinkamą formą pvz: Peikiu [atstovaujamas darbas] Direktorių - Vardas_Pavardė.
  • Taip pat kitiems kartams norėčiau, jog vaizdinės medžiagos vietoje pateiktum patį papeikimą, o ne vaizdo įrašą kuris buvo papeikime. Rašai papeikimą pavaduotojui, o ne darbuotojui,  tad iš pateiktos vaizdo įrašo medžiagos aš nematau, kuo pavaduotojas nusikalto. 

Na, o kalbant apie patį papeikimą, nematau pavaduotoj padarytos klaidos. Darbuotojas buvo perspėtas žodiniu įspėjimu dėl šaudymo su neįjungtais švyturėliais. Sutikčiau, jei tai būtu ne pirmas toks atvejis, tada darbuotojas tikrai būtu nusipelnęs griežtesnės bausmės, tačiau šiame papeikime šios informacijos pateiktos nematau. Tuo labiau (nors tai ir nepateisina pareigūno veiksmų) buvo iššauta tik keletas kulkų iki tavo surakinimo.

squash83

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...