Martynas_Bullet Paskelbta Spalis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 19, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Martynas_Bullet 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Faxe_Premium 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: VDM gamyklos metu. ( pateikimas i jaila. ) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/nd48gg Lawrence_Taylor, Winston_Churchill, Tema_Konkreti ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 W A S D --- JASNA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Faxe_Premium Paskelbta Spalis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 19, 2023 Tai kad tu ant gatves atsijungiai tai kinda nemano problemos + nerode man taves Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martynas_Bullet Paskelbta Spalis 19, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 19, 2023 prieš 4 minutes(-čių), Faxe_Premium rašė: Tai kad tu ant gatves atsijungiai tai kinda nemano problemos + nerode man taves Tu nebegerk. Nerode man taves. Tai nusiclipinai, kad kazkaip nuzudei ar ne? juokuti tu W A S D --- JASNA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Faxe_Premium Paskelbta Spalis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 19, 2023 prieš 1 minutę, Martynas_Bullet rašė: Tu nebegerk. Nerode man taves. Tai nusiclipinai, kad kazkaip nuzudei ar ne? juokuti tu Ponas -iq net nemaciau kad tave suvazinejau kadangi man taves nerode to pasokoje nedariau jokio pov adijos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Spalis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 19, 2023 Tau pačiam nieko neužkrauna, nerodo Tavo personažo. Manau, kad ir kitiems žaidėjams buvai nematomas. Tik partrenktas galėjai paprašyti Faxe, jog išsaugotų savo POV, situacijos patikrinimui, tačiau to nepadarei. Iš Tavo POV sunku pilnai įvertinti situaciją, nesimato pareigūno važiavimo trajektorijos. Dėl įrodymų trūkumo papeikimas atmestas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai