Sussy_Wussy Paskelbta Spalis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Sussy_Wussy 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Tashke_Zales 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Šaudymas be priežasties. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/tzuca3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Naikintuwas_Laiswej Paskelbta Spalis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 Sveikas, aš žmogų ten buvau surakinęs ir aš jam dėjau įtarima, ir + laukiau taves kol išeisi nes esi gaujinis ir turėjai 20starų, ir tu abusinai garažą kai tik privažiuoju įlendi iš toli irgi įlendi, dabar bučiau šoves su tazeriu bet kadangi tiek tazeris netraukia, tai tu tik nusitaikei galvojau šaudyti pradėsi ir trugdysi man atlikt savo darbą tai pradėjau į tave šaudyti Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sussy_Wussy Paskelbta Spalis 21, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 (redaguota) prieš 16 minutes(-čių), Tashke_Zales rašė: Sveikas, aš žmogų ten buvau surakinęs ir aš jam dėjau įtarima, ir + laukiau taves kol išeisi nes esi gaujinis ir turėjai 20starų, ir tu abusinai garažą kai tik privažiuoju įlendi iš toli irgi įlendi, dabar bučiau šoves su tazeriu bet kadangi tiek tazeris netraukia, tai tu tik nusitaikei galvojau šaudyti pradėsi ir trugdysi man atlikt savo darbą tai pradėjau į tave šaudyti Įkelk pov jog tikrai žinojai,kad aš ten išlindau, ar taip visus ir šaudai iš garažo išlindančius? Redaguota Spalis 21, 2023 nario Sussy_Wussy Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Spalis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 "Šaudymas be priežasties"? Esi gaujos narys, atsimerk ir pažiūrėk kiek star'ų turi. Baudos gaujos nariams kaip žinia nėra suteikiamos. Papeikimas atmestas. Sussy_Wussy, Aftaritet_Stalone ir Luka_Tony sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai