Igoris_Zajav Paskelbta Spalis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Igoris_Zajav 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Don_Alvarez 3. Priežastis: Kaip matote tikrai nejasnai is pradziu sove tiesiai i kita zmogu , per video matosi kaip neivienos kulkos i sona nepataiko viskas i mane pataikyta , zinot nezinau ar ten pas ji toks aimas geras , bet tiesiog noreciau pamatyti ar nebuvo silent ar lock . Nes tikrai visi sake , kad sitas veikejas pradejo saudyti labai gerai . Tai tiek lauksiu tavo POV !!! 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/aiwbx5 Redaguota Spalis 21, 2023 nario Igoris_Zajav Lince_Naikintuvas ir Don_Alvarez sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Spalis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 (redaguota) https://streamable.com/slu1j3 Redaguota Spalis 21, 2023 nario Don_Alvarez Aftaritet_Stalone, Cuba_Vienivartai ir Mark_Stevenson sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Igoris_Zajav Paskelbta Spalis 21, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 (redaguota) Negaletum ilgesnio imesti nuo tos vietos kur pirma kulka issovei ? Nes man labai ta vieta idomi .... Dar labai keistai atrodo , kai kulka , net neina i mane ir uzskaito (SILENT biski nesa , bet adminam spresti) Redaguota Spalis 21, 2023 nario Igoris_Zajav Cuba_Vienivartai, Don_Alvarez, Aftaritet_Stalone ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Igoris_Zajav Paskelbta Spalis 21, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 Dar vis laukiu ilgesnio videko … Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Spalis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 21, 2023 Atmesta. Jonas_Nolife ir Don_Alvarez sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai