Jump to content

Peikiu Doncevas_Stonkus

Koala_Stonkus

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: pelenine_stonkidze
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Doncevas_Stonkus 
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: pradedant atidarinet gamykla patruliu komanda mane surakina, apiesko mane del narkotiniu medziagu, o kitas liepia palaukti ir ko gero paklausti direktoriaus ar kazkieno kito su aukstesniu rango zmogaus ar taip galima daryti ar ne, tai jei nezino taisykliu, tai kodel sie darbuotojai dar sedi PD? (aisku, del muzikos gali kazkas tai nesigirdet, bet esmej pats veiksmas).
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):  https://streamable.com/zbtsxj

Redaguota nario Zygis_Budrys
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas,nemanau kad cia buvo problema turejai 100staru gamykla dar nebuvo paskelbta kad venice vs pd tai surakinom isiaiškine atrakinom suprasčiau butumėm neatrakine,bet aišku,svarbu pretenzija uzrasyt 😄 ir rast tik prie ko prikibt

Visi žmonės daro klaidas ir iš ju mokosi del tokio nesusipratimo rašyti papeikima nu be žodžiu......

Redaguota nario Doncevas_Stonkus

👑

Nuoroda į atsakymą

Sveikas :DD, nebuvo paskelbta, kad gamykla atidaryta, tad pasitikslinau ir patikslinau kolegą, galima tave sodint ar ne šioje situacijoje, kuomet tik atidaroma, ir viskas vyksta kelios sekundės po paskelbimo, kai mes tavęs laukėm prie to vtmo geras 10 minučių. Įrodymuose matosi, jog starų negavai, tai nežinau kam tu čia tiek verki, pasake paleist, paleidom, neturiu ką pridurt apart jūsų bandymą prisikabinėt kiekvienam žingsny.

Direktoriau, kreipiuos ir į tave, manau įspėjimu bausti neverta, užteks perspėt, kadangi starų ir panašiai nieko nedėjo, tuolab ir pasitikslinom racijoj abu, ką daryti, gavus atsakymą – paleidom.

smikis.png

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Doncevas_Stonkus rašė:

Sveikas,nemanau kad cia buvo problema turejai 100staru gamykla dar nebuvo paskelbta kad venice vs pd tai surakinom isiaiškine atrakinom suprasčiau butumėm neatrakine,bet aišku,svarbu pretenzija uzrasyt 😄 

Visi žmonės daro klaidas ir iš ju mokosi 

nemanai, kad cia buvo problema sakai? o kas jei as buciau turejes kokius 300 morfinu, 200 amoniako ir t.t. ir tu butum rades tuos mano ingredientus narkotiku per veiksmo pradzia? jei jau gamykla atidarinejama, veiksmas automatiskai JAU prasideda. jeigu direktorius jum neaiskina toliu dalyku, tai cia jau ne mano problemos. nebutum patikrines manes iki galo, nebuciau net rases papeikimo. tai vadinas is tu klaidu pasimokysi budamas nebe PD firmoj.

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Dwayne_Jackson rašė:

Sveikas :DD, nebuvo paskelbta, kad gamykla atidaryta, tad pasitikslinau ir patikslinau kolegą, galima tave sodint ar ne šioje situacijoje, kuomet tik atidaroma, ir viskas vyksta kelios sekundės po paskelbimo, kai mes tavęs laukėm prie to vtmo geras 10 minučių. Įrodymuose matosi, jog starų negavai, tai nežinau kam tu čia tiek verki, pasake paleist, paleidom, neturiu ką pridurt apart jūsų bandymą prisikabinėt kiekvienam žingsny.

Direktoriau, kreipiuos ir į tave, manau įspėjimu bausti neverta, užteks perspėt, kadangi starų ir panašiai nieko nedėjo, tuolab ir pasitikslinom racijoj abu, ką daryti, gavus atsakymą – paleidom.

tavo direktorius privalo ir tave nubaust, ir tavo kolega. vien uz tavo bendravima turi jau baust, o kolega del patikrino ir surakinimo veiksmo metu.

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Pelenine_Stonkidze rašė:

tavo direktorius privalo ir tave nubaust, ir tavo kolega. vien uz tavo bendravima turi jau baust, o kolega del patikrino ir surakinimo veiksmo metu.

:DD kokio bendravimo tu tikies, kai tik atvarem vietoj to, kad butum normaliai man pasakęs, ble pažiūrėk i chatą, veiksmas, vietoj to, tu pats pradėjai nepagarbiai bendraut, nematau ir aš tikslo normaliai bendraut su tavim, aš asmeniškai net nepastebėjau iš pat pradžių tos gamyklos žinutės, tai davai nekišam bendravimo, ir patys į save pirma pažiūrim 🙂

smikis.png

Nuoroda į atsakymą

Bet neturėjai nieko,nu čia sakau tik rast prie ko prikibt,lyg pats klaidu nedarytum, neturiu ka pridurt eilinio gaujinio papeikimas.

Dėl bendravimo-Visi nepagarbiai bendraujat pareigunam ir mes turim nusileist pries peikdamas apie bendravima pasižiurėk kaip pats bendrauji ne toks ir šventas esi 

Aišku gėriau pasakyt ka darai debile ir t.t nei pasakyt ka darai blogai,nieko neturejai ivyko nesusipratimas paleidom aišku sakau tik rask prie ko prikibt eilini syki.

Nesu Pareigunu firmoje tiek ilgai tai dar tik mokinuosi, tai dėl tokio dalyko kur nei tu nieko negavai rašyti papeikima graudu... iš kur tiek negatyvo

👑

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Dwayne_Jackson rašė:

:DD kokio bendravimo tu tikies, kai tik atvarem vietoj to, kad butum normaliai man pasakęs, ble pažiūrėk i chatą, veiksmas, vietoj to, tu pats pradėjai nepagarbiai bendraut, nematau ir aš tikslo normaliai bendraut su tavim, aš asmeniškai net nepastebėjau iš pat pradžių tos gamyklos žinutės, tai davai nekišam bendravimo, ir patys į save pirma pažiūrim 🙂

kokio as bendravimo tikiuos is policijos pareigunu? normalaus kaip zmogaus ir su protu, atsakinejama normaliai, kai yra sakoma ar klausiama kazko. tokiam darbe turi turet kantrybe ir saltus nervus, bet kadangi tu ju neturi, esi lengvai isprovokuojamas, tai tau vietos tikrai nera Policijos Departamente. Tu sakei prie mano masinos patruliavai kokia 10 min. ir tu neziuri i chata ka kolegos raso, ka vip chatas raso, nieko? kolega prasytu pagalbos ir tai praignorintu, nes pastoviai nenuleides akiu ir nesumirksedamas 20 sekundziu stobalei ziuri i mano bumeri kada vtm galesiu padaryt 😄 nu pagarba. o kad nepastabejai, jog pradejo vykt gamykla, tai labai keista, juolab kai jusu kolegu nemazai online yra ir tikrai bent 5 i racija parasys "GET" 😄 

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Doncevas_Stonkus rašė:

Bet neturėjai nieko,nu čia sakau tik rast prie ko prikibt,lyg pats klaidu nedarytum, neturiu ka pridurt eilinio gaujinio papeikimas.

Dėl bendravimo-Visi nepagarbiai bendraujat pareigunam ir mes turim nusileist pries peikdamas apie bendravima pasižiurėk kaip pats bendrauji ne toks ir šventas esi 

Aišku gėriau pasakyt ka darai debile ir t.t nei pasakyt ka darai blogai,nieko neturejai ivyko nesusipratimas paleidom aišku sakau tik rask prie ko prikibt eilini syki.

Nesu Pareigunu firmoje tiek ilgai tai dar tik mokinuosi, tai dėl tokio dalyko kur nei tu nieko negavai rašyti papeikima graudu... iš kur tiek negatyvo

tai zinoma. uz taisykliu nezinojima gresia atsakomybe, taip? jei nemokat taisykliu judat mokintis jei direktorius neismes jusu is firmos uz padaryta zala. tai aciu Dievui, kad serveris neuzfiksavo, jog neturiu jokiu narkotiniu medziagu. tokie tie tavo susipratimai neturi vykt, supranti? esi firmoje ir dar tik mokiniesi tokias pagrindines taisykles, kai tos taisykles yra visiem prieinamos ne tik dirbantiems Policijos Departamente. 

Redaguota nario Pelenine_Stonkidze
Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Pelenine_Stonkidze rašė:

kokio as bendravimo tikiuos is policijos pareigunu? normalaus kaip zmogaus ir su protu, atsakinejama normaliai, kai yra sakoma ar klausiama kazko. tokiam darbe turi turet kantrybe ir saltus nervus, bet kadangi tu ju neturi, esi lengvai isprovokuojamas, tai tau vietos tikrai nera Policijos Departamente. Tu sakei prie mano masinos patruliavai kokia 10 min. ir tu neziuri i chata ka kolegos raso, ka vip chatas raso, nieko? kolega prasytu pagalbos ir tai praignorintu, nes pastoviai nenuleides akiu ir nesumirksedamas 20 sekundziu stobalei ziuri i mano bumeri kada vtm galesiu padaryt 😄 nu pagarba. o kad nepastabejai, jog pradejo vykt gamykla, tai labai keista, juolab kai jusu kolegu nemazai online yra ir tikrai bent 5 i racija parasys "GET" 😄 

/sekti Pelenine, spaudi esc ir ziuri kur judi, o per esc chatas nesviecia, nezinau uz ka tu man ppk bandai prikabint, surakinau ne as, apieskojau taip pat ne as, pasiteiravimas racijoje ispejimo neuzdirba, o bendravimas, bendravimas toks kai virs nicko venice pastoviai trash talkinama ;D, susitvarkykit gaujoj saviskius kad nesneketu nesamoniu, pats pradek graziai bendraut ir tikekis grazaus bendravimo, daugiau nebeatsakinesiu, paliksiu sprest direktoriui.

smikis.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Winston_Churchill rašė:

Aiškini, jog taisykles mokos? Pats sakei gamykla buvo tik PRADĖTA atidarinėti, vadinasi veiksmas dar nevyko, juolab savo įrodymuose pateikei kaip nardai po dumblą su submarinu, veiksme tikrai nedalyvauji, net nebuvai "netoli" veiksmo, tai ką čia aiškini, kad nemoka taisyklių? Parodyk taisyklę konkrečiai apie kurią čia taip marškinius plėšai

ne as neaiskinu, jog taisykles mokosi, Doncevas taip atsake, kad mokinasi taisykles isidarbines i firma, kur turejo moket taisykles jau isidarbinus i PD. Taip, gamykla buvo atidarinejama minute laiko (timestamp pagalba), o kai gamykla yra atidarinejama visi gamyklos zonose pradeda saudytis, taip? jokiu rakinimu, jokiu patikru, ar ne taip? tas pats galioja ir ne tik narkotiku zonose, nes tai jau yra veiksmas, kuris jau kuris jau prasideda. na as tuo metu buvau afk, bet gryzes pamaciau iskart vtm isoviau, kuris yra salia naru darbo, o ka pvz veiksmo metu veikia pareigunai prie mano vtmo as to irgi nelabai suprantu. policija daro krata, o du pamestinukai bumeri apziurineja mieste kazkur, normalu cia tau?

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Dwayne_Jackson rašė:

/sekti Pelenine, spaudi esc ir ziuri kur judi, o per esc chatas nesviecia, nezinau uz ka tu man ppk bandai prikabint, surakinau ne as, apieskojau taip pat ne as, pasiteiravimas racijoje ispejimo neuzdirba, o bendravimas, bendravimas toks kai virs nicko venice pastoviai trash talkinama ;D, susitvarkykit gaujoj saviskius kad nesneketu nesamoniu, pats pradek graziai bendraut ir tikekis grazaus bendravimo, daugiau nebeatsakinesiu, paliksiu sprest direktoriui.

tai as ne tau ir sakau, kad tu butent rakinai ir tikrinai. as papeikime parasiau kas tikrino ir kas bendrauja ne taip, kaip turetu but istikruju. susitvarkyt gaujoj saviskius? na tai cia ne mano reikalas yra, yra tam lyderis, jam gali rasyt ir skambint jei nori. o del bendravimo, tai manau pas mane tikrai grazesnis nei jusu tamsta. ir taip, aciu, kad net nebeatsakysite, nes jau labai atsibodo paciam atsakinet vos ne tapati per tapati.

Nuoroda į atsakymą

Neperdek sakiau kad mokausi is savo klaidu e tik po biski priprantu nėra lengva susigaudyti taip viska iš anksto priprasti reik irgi laiko , o taisyklės čia nepričiom pasitikslinom ir tiek, be taisykliu nebučiau patekes čia ir nebučiau praėjes kvalifikacijos.

Turėjau omeny mokinuos dar pritapti prie savo kolegu.Taisyklės čia ne prie ko.

Bet kur rašiau kad mokinuosi taisykles pd firmoje man ir idomu.

Diskutuot čia butu beprasmiška tai manau leidžiam spresti direktoriui.

👑

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Doncevas_Stonkus rašė:

Neperdek sakiau kad mokausi is savo klaidu e tik po biski priprantu nėra lengva susigaudyti taip viska iš anksto priprasti reik irgi laiko , o taisyklės čia nepričiom pasitikslinom ir tiek, be taisykliu nebučiau patekes čia ir nebučiau praėjes kvalifikacijos.

Turėjau omeny mokinuos dar pritapti prie savo kolegu.

Bet kur rašiau kad mokinuosi taisykles pd firmoje man ir idomu

Diskutuot čia butu beprasmiška tai manau leidžiam spresti direktoriui.

neperdedu. skaitau ir suvokiu taip kaip parasyta. taisykles nepriciom? tai vien del taisykliu pazeidima papeikima ir gavai, Doncevai, ar dar tu nesupranti del ko cia dar atrasineji i ta papeikima?

Nuoroda į atsakymą

Tai tu sakai kad aš mokausi taisyklės pd firmoje parodyk kur aš taip rašiau,pats net nebesusigaudai sakau cia kazka spresti butu beprasmiška,

Jei pats sakai gamyklos atidarinejimo metu su submarinu po vandeni afk sėdi tai apie tas taisyklės pats pasiskaityk prieš komentuodamas 

bet dar karta kartoju geriau pabaigiam tema ir leidziam spresti direktoriui nes čia pyktis ir niekur vistiek nenueisim yra beprasmiška

👑

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Doncevas_Stonkus rašė:

Tai tu sakai kad aš mokausi taisyklės pd firmoje parodyk kur aš taip rašiau,pats net nebesusigaudai sakau cia kazka spresti butu beprasmiška,

Jei pats sakai gamyklos atidarinejimo metu su submarinu po vandeni afk sėdi tai apie tas taisyklės pats pasiskaityk prieš komentuodamas 

bet dar karta kartoju geriau pabaigiam tema ir leidziam spresti direktoriui nes čia pyktis ir niekur vistiek nenueisim yra beprasmiška

cia tarp kitko jau jeigu nebezinai kur berast ka pats rasei.

Paskelbta prieš 23 minutes(-čių) (redaguota)

~Nesu Pareigunu firmoje tiek ilgai tai dar tik mokinuosi,~

aj, o tu budamas afk pd bazej ar kazkur ant kelio ar dar kur,  ir isejes is afk pamatytum, jog gamykla vyksta nevyktum i ja? tiesiog ja praleistum, nes buvau afk ir negaliu vykti i ja, taip? nes veiksmas vyksta jau viena minute, negaliu prisideti prie jusu kolegos ir jum padeti.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Dwayne_Jackson rašė:

Soriukas, dar cia perziurejau as ka chatinom, jei jau taip cia snekam apie veiksmo pradzia kam tas tavo /vtm? Veiksmuxa gi 🙂 siaip toks pastebejimas

tai perziurek video dar karta kodel buvo vtmas. o vtmas salia naru darbo, tai? ne gamyklos zonoj ar salia jos zonos kazkokiu tai 1-2km atstumu. cia vps sandy shore jei jau nebesuprantam kur randames tuo metu.

Nuoroda į atsakymą

as sakau, jus suseskit i viena kanala, pasitarkit ka rasysit dar, nes kiekvienam atsakyt man daug laiko uzima, kurio nelabai ir beturiu, nes laikas eit ilsetis ir keltis i darba anksti ryte, o i jusu tas nesamones pastoviai atrasinet tapati per tapati jau irgi atsibodo, aciu.

Nuoroda į atsakymą

Ai pats net nebegalvoji rašai :DDD kai turesi kur as rašiau kad mokinuosi "taisykles pd firmoje"  lauksiu tavo žinutės...

Mokinimas-Tai pritapti prie prie savo kolegu sunku susigaudyt dar lėtai viska darau,reikia pritapti prie ju greičio greito reagiavimo y iškvietimus ir kitka,

tai nėra lengva atėjus nesenai apie taisyklės čia kalbos net nebuvo,bet bandai irodyt kad buvo 😄

o dabar uzbaigiam tema nes beprasmiska sakau kalbet ir gaišti savo kekvieno laika.Leidžiam spresti direktoriui.

👑

Nuoroda į atsakymą

Nepykit bet jūsų pykčių tikrai nežadu skaityti. Užteks tai ka pamačiau video.

Apie visa situaciją. Tai Koala tikrai ne toks žmogus, kad rašytu ppk, nesugebėjot žaidime susitarti ir atsiprašyti už savo klaidas? Kai tuo labiau pats liepiau per dc jį atrakinti. Reiškias jau turėjot suprasti, kad padarėte klaidą. 

Apie nepagarbų elgesį, dėl muzikos tikrai sunkiai eina ką ten išgirsti, tai sorry Koala bet dėl to nelabai išeina bausti.

Galutinis verdiktas, tai, kad net patys darbuotojai nesugebėjo, tavęs atsiprašyti, tai atsiprašau aš, turėsim pokalbį su jais. Pridėsiu papildomą temą, kad darbuotojai negalvotu, kad šiaip iš lempos tokį šoviau. 

Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus įspėtas.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...