Jump to content

Peikiu Doncevas_Stonkus

Aivis_Turbo

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aivis_Turbo
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Doncevas_Stonkus
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Keiksmazodziai,nepagarbiai bendravo pareigunas

Policininkas privalo vykti į iškvietimus su įjungtais švyturėliais. Policininkas privalo bendrauti pagarbiai su visais žaidėjais.

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/fqehyw

43b40b0dfcbaafcc9d0d516b26f34a84.gif

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas dar karta,🤣 per 14h 3 papeikimus rašai ir galvoji tik prie ko prikibti

Tau pagarbiai bendravimas negalioja taip?-https://imgur.com/qnn9vkT

Pats nepagarbiai bendrauji viska gali matyti vidose, Klykdamas y savo mikrafona sakai paleisk kurwa ,neišvadinau taves  kaip tu mane,pasakiau kad palauktum nes perekauji mane.

pries peikdamas pasiziurek kaip pats bendrauji ir tada rašyk,

Turėtu buti gėda per 14h 3 papeikimas uz nieka.

pats pereini per sistema parduodamas pasidedi per alt y bagazine,netoks ir sventas esi🫣🫣

Redaguota nario Doncevas_Stonkus

👑

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Doncevas_Stonkus rašė:

Sveikas dar karta,🤣 per 14h 3 papeikimus rašai ir galvoji tik prie ko prikibti

Tau pagarbiai bendravimas negalioja taip?-https://imgur.com/qnn9vkT

Pats nepagarbiai bendrauji viska gali matyti vidose, Klykdamas y savo mikrafona sakai paleisk kurwa ,neišvadinau taves  kaip tu mane,pasakiau kad palauktum nes perekauji mane.

pries peikdamas pasiziurek kaip pats bendrauji ir tada rašyk,

Turėtu buti gėda per 14h 3 papeikimas uz nieka.

pats pereini per sistema parduodamas pasidedi per alt y bagazine,netoks ir sventas esi🫣🫣

tu man uz tai staru pridejai,tai laikas ir tau uz tai atsakyti 🙂 kas tu toks? ponas nelecemasis? 😄 pareigunas budamas o taisykliu neskaitai ar nesilaikai,pirma taisykle,pagarbiai bendrauti su serverio zaidejais 🙂 kitas dalikas patikrinai neko neradai atrakini ir paleidi,o ne provokuoji ir poto staru uzdeti,kad tu kaimas ir nezinai kad sistema nevisada narkus aptinka nors jos turi,yra tavo bedos

43b40b0dfcbaafcc9d0d516b26f34a84.gif

Nuoroda į atsakymą

Apie koki provokavima kalbi visa poziciją išdėsčiau tavo preitam viska papeikime, net neskaitai ir bandai dar kazka irodyt kai papeikimus uz nieka rašai ir be prasmės😅 apie surakinima sakiau kad turi atvaziuoti kolega,aišku tau taspats negalioja viena žodi pasakiau kurwa,kuri tu taip pat man pasakei,tu tai pat turi nelieciamybe taip? gali vadinti pareigunus kaip nori,ir paskui rašyti papeikima gavai uz ka ir turejai gaut cia su tavim diskutuot butu beprasmiska,kadangi tu mane visaip iškeikiai ir gavai nuo to staru ir pradejai 😭,Leidžiu spręsti direktoriui kadangi,provokuotojau  pats provokavai mane bet as taves nevadinau niekaip viskas matosi vienam vidose,pasižiurek 

Tavo bendravimas matosi vaizdo irase kaip tu mane isvadini asilu ir man galva atrakinsi🫣 

Teisingiausia butu leisti spresti direktoriui ir baigti šia diskusija nes vistiek niekur nenueisim.

Redaguota nario Doncevas_Stonkus

👑

Nuoroda į atsakymą

Pats provokuoji izeidineji kabiniesi kiekvienam zingsni prie darbuotoju, kokio tu mandagumo tikiesi is ju. Taip darbuotojas netaktiskai pasielge, kad panaudojo keiksmazodi, bet tas "kurwa" buvo kaip iterpinys o ne izeidimas tau, tad nematau prasmes darbuotoju bausti pilnu ispejamu. Si karta su darbuotoju bus pasikalbeta ir perspetas del leksikos.

Beja pridedu tavo papeikimus siam darbuotojui is tos pacios situacijos. Kita karta rasyk viena bendra ppk o ne 15 🙂

Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus Perspetas.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...