Ernestas_Karnisovas Paskelbta Spalis 24, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 24, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Karnisovas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Faxe_Premium 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Važiavau su pyrda, kai mane nuskynė Deivydas_Mss. Pradėjau šaudyti į jo mašiną, bet tuo metu privažiavo faxe_premium. Surakino, konfiskavo ginklus, uždėjo star ir nužudė. Nors buvau jam sakęs, kad turiu pov, kaip nutrenkė, bet jam buvo nesvarbu. Nemanau, kad taip galima daryti, kad neatsižvelgti ką tau sako, dėl ko čia taip ir pan. Kai parašiau jam, kad save pov, parašė ,,ir?". Poxuistas, ne policininkas. Plius dar video matosi, kad mane nuskynė ir tas mentas viską matė. Stovėjo, už kelių šimtų metrų galėjo privažiuoti dėl nonrp ar pan. O jis laukė, kaip viskas baigsis. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/62pnrx Redaguota Spalis 24, 2023 nario Zygis_Budrys Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Faxe_Premium Paskelbta Spalis 24, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 24, 2023 (redaguota) tavo vidose matosi uz ka buvai nubaustas peace aj btw nemaciau kaip tave nutrenke tai negalejau baust jeigu nori kad jis butu nubaustas rasyk civilio pareiskima Redaguota Spalis 24, 2023 nario Faxe_Premium Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Karnisovas Paskelbta Spalis 24, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 24, 2023 (redaguota) Nematei, kad jis mane nutrenkė? :DD Pasižiūrėk dar kartą video ir pamatysi kaip paskui jį atvažiavai ir per visą video matosi, kaip stovėjai ten už gal 100metrų Tai, kad nematei, jog nutrenkė tai gali nesekti pasakų ĮMESK POV kaip ir sakiau tau, kad išsisaugok Redaguota Spalis 24, 2023 nario Ernestas_Karnisovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Karnisovas Paskelbta Spalis 24, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 24, 2023 Va prašau, rašiau tau sms, kad išsisaugotum pov. Būtum bentjau įrodęs, kad nematei, jog nutrenkė. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernestas_Karnisovas Paskelbta Spalis 24, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 24, 2023 O draugelis atejo paguosti jo. O kur tau parasyta, kad mane uzpuole? Luka_Tony sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 24, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 24, 2023 Isvaziavai is salutinio net neapsiziurejas, tada zmogus net sustojo kazka tau sake, o tu pradejai ji saudyt. Pats ji uzpuolei ir viskas matosi tavuose irodimuose. @Faxe_Premium kita karta pats pateik pova kad tikrai taip buvo, nes PD darbuotojas turi tureti irodymus. Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus Nubaustas. Ernestas_Karnisovas, Shaw_Kay, Luka_Tony ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai