Jump to content

Peikiu Faxe_Premium

Ernestas_Karnisovas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Karnisovas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Faxe_Premium
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Važiavau su pyrda, kai mane nuskynė Deivydas_Mss. Pradėjau šaudyti į jo mašiną, bet tuo metu privažiavo faxe_premium. Surakino, konfiskavo ginklus, uždėjo star ir nužudė. Nors buvau jam sakęs, kad turiu pov, kaip nutrenkė, bet jam buvo nesvarbu. Nemanau, kad taip galima daryti, kad neatsižvelgti ką tau sako, dėl ko čia taip ir pan. Kai parašiau jam, kad save pov, parašė ,,ir?". Poxuistas, ne policininkas. Plius dar video matosi, kad mane nuskynė ir tas mentas viską matė. Stovėjo, už kelių šimtų metrų galėjo privažiuoti dėl nonrp ar pan. O jis laukė, kaip viskas baigsis. 
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/62pnrx 

Redaguota nario Zygis_Budrys
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

tavo vidose matosi uz ka buvai nubaustas peace

aj btw nemaciau kaip tave nutrenke tai negalejau baust jeigu nori kad jis butu nubaustas rasyk civilio pareiskima 

Redaguota nario Faxe_Premium

image.png.61112a0c35ef591d955119e3b9f5cd25.png

Nuoroda į atsakymą

Nematei, kad jis mane nutrenkė? :DD Pasižiūrėk dar kartą video ir pamatysi kaip paskui jį atvažiavai ir per visą video matosi, kaip stovėjai ten už gal 100metrų 🙂 Tai, kad nematei, jog nutrenkė tai gali nesekti pasakų 🙂 ĮMESK POV kaip ir sakiau tau, kad išsisaugok

Redaguota nario Ernestas_Karnisovas
Nuoroda į atsakymą

Isvaziavai is salutinio net neapsiziurejas, tada zmogus net sustojo kazka tau sake, o tu pradejai ji saudyt. Pats ji uzpuolei ir viskas matosi tavuose irodimuose.

@Faxe_Premium kita karta pats pateik pova kad tikrai taip buvo, nes PD darbuotojas turi tureti irodymus.

Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus Nubaustas.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...