Modestas_Wolf Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Modestas_Wolf 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Unknown_Ltu 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: surakino sumete atsikabino priekaba, neleido prisikabint uzdejo star nusove i jaila. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): cia ir cia Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 @Unknown_Ltu sitaucija paaiskink Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Unknown_Ltu Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Jau kelinta kart taip pat bandai prasmukt kad negautum jailo. Šikart buvau daves pasiulima prisikabint priekaba bet atsisakei sakydamas (kokia proga turiu kabint aš tau ta priekaba)tai pats kaltas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Modestas_Wolf Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 prieš 11 minutes(-čių), Unknown_Ltu rašė: Jau kelinta kart taip pat bandai prasmukt kad negautum jailo. Šikart buvau daves pasiulima prisikabint priekaba bet atsisakei sakydamas (kokia proga turiu kabint aš tau ta priekaba)tai pats kaltas. nebuvau atrakintas, o kiek zinau surakintam neina vazinet. tad prisikabint progos ir neturejau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Unknown_Ltu Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Pats atsisakiai. Ir ko man su jumis daugiau diskutuot buvo pasiulimas nenorejai tai vsio pats pasirinkai. https://streamable.com/ou1r7a Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Modestas_Wolf Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 (redaguota) prieš 7 minutes(-čių), Unknown_Ltu rašė: Pats atsisakiai. Ir ko man su jumis daugiau diskutuot buvo pasiulimas nenorejai tai vsio pats pasirinkai. https://streamable.com/ou1r7a atrakintas nebuvau ir nebuvo progos prisikabinti. sakiau ne karta ir ne du tikrint bet neatrakinai o tiesiog sudejai star ir nusovei. Redaguota Lapkritis 1, 2023 nario Modestas_Wolf Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baužiamas Pagal situacija matosi kad tyčia atkabinai priekaba. Ir darbuotojo kaltes nežvelgiu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai