Modestas_Wolf Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Modestas_Wolf 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Faxe_Premium 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: zaidejai susaude mano priekaba, atvaziavo sudejo star kaip atsisaudziau nepaklauses kas kaip ir po kam ir neregavo kaip sakiau jog mano priekaba sunaikino o as atisaudziau 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): cia ir o cia kaip taspats zmogus saudo bet jo nerakino jam nieko nedaro ir surakino bei nubaude mane. (p.s nemanau kad turetu stai taip bendrauti pd darbuotojas su zaidejais) Silvis_Bumer, Minimukas_Samp ir Faxe_Premium sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Faxe_Premium Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Stai irodymai uz ka buvai nubaustas - https://streamable.com/mn3qw7 Mano Pov bei tai pat ir tavo matosi kaip tu saudai i juos, o as visu neimiau ir nerakinau nes aplinkui mane buvo dar 2 kolegos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 1, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai