Doncevas_Stonkus Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 2, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Doncevas_Stonkus 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė):Armhis_Aeg 3. Priežastis: Ėjom moneta mašina-Audi rs7 (2016) mano, is mašinos-BMW M3-Armhis-Aeg, pralaimėjo ir dave ragus,Matosi viskas žinutese,pasiulės laimėjau šoko y mašina ir išvažiavo,turiu vaizdo medžiaga jei reiks. 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/kAdw7c8 Redaguota Lapkritis 2, 2023 nario Doncevas_Stonkus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Moneta zaidziama is pinigu, o ne importu ;D tokiais atvejais admina pasiimt geriausia kaip tarpininka ir viskas. guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 2, 2023 (redaguota) Mažiau gink draugeli,viskas yra video nuotraukos neturiki prie ko prikibti? sažiningai irgi nemoka piso raga aš bučiau prapises perašes ta mašina,yra 3žmonės kur filmavo taip pat. Ėjom masina is masinos tai lai ir perašo cia krw jei taip kekvienas ragus pis tai kas čia vyks,video yra nuotraukos yra tai... Tai aš bučiau prapises bučiau perašes tai buciau kiek nuejas y minusa o jis dabar tipo nori pasakyt prapiso ir nieko nepraras ir butu dar laimejas audine nes jei buciau pralaimejas buciau daves nu tai aš nesupranto to. Redaguota Lapkritis 2, 2023 nario Doncevas_Stonkus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Senas zinomas sukcius kuris turejo buti senai uzblokuotas ir atimtas visas turtas, bet pgr admin nieko su juo nedaro. Doncevas_Stonkus ir Lewis_Audynke sureagavo į tai 1 1 Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 2, 2023 prieš 27 minutes(-čių), Doncevas_Stonkus rašė: Mažiau gink draugeli,viskas yra video nuotraukos neturiki prie ko prikibti? sažiningai irgi nemoka piso raga aš bučiau prapises perašes ta mašina,yra 3žmonės kur filmavo taip pat. ? situacijaa tapati, paskaitom Toshos komentara, manau tema ties cia ir baigsim, o pamoka kitasyk tau, pasiimt admina uz tarpininka arba nezaist monetos is importu. Terea_Hytsas sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Lapkritis 2, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 2, 2023 (redaguota) Betai turi kažka daryti tas čiuvas jau nepirma čiuva apipisa taip kokia pamoka čia? kad nebebuti sažiningu? Visiška nesamonę nepirmas as žmogus kuris taip vos nenunkentejo,bei ten gal prie banko 4-5 žmones buvo jie taip pat turi irodymus manau turėtu kažka daryti aš taip žmones apgaudinečiau normaliai čia butu? kekvienas nenoretu buti mano situacijoje ir kai toks ižymus sukčius taip daro ir jam nieko nuo to nebus tai tegu visas serveris pradeda taip daryti, Jei taip kekvienas žmogus darys serveryje nebus nei sažiningumo nei draugiškumo... Aš galim sakyt vos nepraradau importo o tas vos nepakėle importo ir nieko nuo to neprarado,daryti nieko butu tiesiog nesažiningumas. Žmogaus net paklausi nxx taip darei rašo nezinau nu nes jam px nieko nuo to nebus. mano atžvilgiu didelis nusvilimas Visais adminais ir ju sprendimu jei bus atmesta-kai dauguma žmoniu sako kad jis sukčius ir nieko nedaro administratoriai Redaguota Lapkritis 2, 2023 nario Doncevas_Stonkus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Armhis_Aeg Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Sakai ne pirma zmogu apgaunu? Nu nelabai tu esi teisus draugas, esu apgaves tik 2 zmones. Viena karta su malkom ir dabar, o jei tu cia bandai kelt kuo didziausias dramas ir t.t kad tik as buciau uzblokuotas tai taip ir sakyk, o nekelk cia dramu visokiu Lukas_Fanta, Afvgust_Balandis, Zygis_Budrys ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Audynke Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 prieš 5 valandas(-ų), Doncevas_Stonkus rašė: Betai turi kažka daryti tas čiuvas jau nepirma čiuva apipisa taip kokia pamoka čia? kad nebebuti sažiningu? Visiška nesamonę nepirmas as žmogus kuris taip vos nenunkentejo,bei ten gal prie banko 4-5 žmones buvo jie taip pat turi irodymus manau turėtu kažka daryti aš taip žmones apgaudinečiau normaliai čia butu? kekvienas nenoretu buti mano situacijoje ir kai toks ižymus sukčius taip daro ir jam nieko nuo to nebus tai tegu visas serveris pradeda taip daryti, Jei taip kekvienas žmogus darys serveryje nebus nei sažiningumo nei draugiškumo... Aš galim sakyt vos nepraradau importo o tas vos nepakėle importo ir nieko nuo to neprarado,daryti nieko butu tiesiog nesažiningumas. Žmogaus net paklausi nxx taip darei rašo nezinau nu nes jam px nieko nuo to nebus. mano atžvilgiu didelis nusvilimas Visais adminais ir ju sprendimu jei bus atmesta-kai dauguma žmoniu sako kad jis sukčius ir nieko nedaro administratoriai jeigu zaidi su tokiais kurie apgaudinėja pastoviai, tai as nesuprantu ko tu tikiesi.... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 prieš 4 valandas(-ų), Armhis_Aeg rašė: Sakai ne pirma zmogu apgaunu? Nu nelabai tu esi teisus draugas, esu apgaves tik 2 zmones. Viena karta su malkom ir dabar, o jei tu cia bandai kelt kuo didziausias dramas ir t.t kad tik as buciau uzblokuotas tai taip ir sakyk, o nekelk cia dramu visokiu Bet tai irgi geras prisipažysti koks esi tikrai naglas ir aferistas. Tik taip ir sukies su tais pinigais? Manyčiai, dar kai prisipažisti ir nedarai pažangos bei toliau apgaudinėji turėtum būti nubaustas. @Max_Tosha Manau atsižvelk į šita viena :)) Doncevas_Stonkus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 (redaguota) Žmogus net neneigia kad apgavo mane ir nuo to nieko, aferistas sukies su tais pinigais šitaip sažiningai nemoki toks ir tas bachuras. Turetu @Max_Tosha turėtum atsižvelgti y šita žmogu,kuris net neneige kad as nepirmas pasigavau ant jo tokiu eferu ir nedaro pažangos....... neturiu tiesiog žodžiu Redaguota Lapkritis 3, 2023 nario Doncevas_Stonkus Satan_Night sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Perduota @Max_Tosha Shaw_Kay sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Žaidėjas Armhis_Aeg užblokuotas už Nuolatiniai apgaudinėjimai. Neteko VIP narystės. Tr. priemonės negalėsiu perduoti, nes tam yra monetos metimas. @Armhis_Aeg jeigu ateityje bus mėtoma iš tr. priemonės, o ji neperduodama – atimsiu tr. priemonę, nes akivaizdu, kad ji nereikalinga. Ačiū, kad pranešei. Aurimas_Gameris, Terea_Hytsas, Mark_Stevenson ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 1 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai