Armhis_Aeg Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Armhis_Aeg 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Doncevas_Stonkus 3. Priežastys: Pastovus įžeidinėjimai. 4. Vaizdinė medžiaga: Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 (redaguota) Pastovūs? tu mane apgavai apie ka tu šneki ir nesulaukiau savo kompensacijos, supykai kad parašiau tiesa kad niekam nereikalingas esi čia? nes visi žino kaip scameri? ir nieko nenori bendro jau turėt su tavimi? nes esi sugadines savo reputacija? Kur netiesa pasakiau? o aš tau pirmas nerašiau kad tu toks anoks rašiau kad nereikalingas čia esi ir gali eiti,pradėjai pituchas visaip ir uzvedei,ir jau ties dabar nekaltas graudus esi aš tau ir galėčiau dabar tapati pasakyt kad visiškai nereikalingas čia esi scameri. Nuotrauka-Kaip rašau kad nereikalingas tu mum varyk iš čia pradejai pats pirmas vadint pituhu taip t.t https://imgur.com/zogQMHV su tavim nei diskutuot as nieko nenoriu šlykštus žmogus esi tiesiog esi vertas visko kas tau buvo rašyta dar pasakyk kad ne Redaguota Lapkritis 3, 2023 nario Doncevas_Stonkus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Armhis_Aeg Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Taip, aš tave pavadinau pituhu ir pasakiau kad gali paverkt nes tu pastoviai verki ir t.t o jei aš atgal kažką pasakau tai tu iškart prašai savo draugų kad tau padėtu parašyt ppk ir t.t. Ir tu del to nieko negali pasakyt, nes taip ir yra O jei dar turi kažką pasakyti tai išsakyk savo nuomone. Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2023 Pričiom čia draugai tu peiki mane dėl ižeidinėjimu Nekišk to ko nėra,visi mate daug kas filmavo net kai uztriohinai tai geriau patylek Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Lapkritis 5, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 5, 2023 Priimta. Pasikartojus nusižengimams gali būti anuliuota VIP narystė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai