Jump to content

Peikiu Doncevas_Stonkus

Armhis_Aeg

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Armhis_Aeg
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Doncevas_Stonkus
3. Priežastys: Pastovus įžeidinėjimai.
4. Vaizdinė medžiagaimage.thumb.png.9fe0e588ddc5f5a679a24ba8ac0bcdac.png

Grand Theft Auto V Screenshot 2023.11.03 - 14.36.19.58.png

Aeg

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Pastovūs? tu mane apgavai apie ka tu šneki ir nesulaukiau savo kompensacijos, supykai kad parašiau tiesa kad niekam nereikalingas esi čia? nes visi žino kaip scameri? ir nieko nenori bendro jau turėt su tavimi? nes esi sugadines savo reputacija?

Kur netiesa pasakiau? o aš tau pirmas nerašiau kad tu toks anoks rašiau kad nereikalingas čia esi ir gali eiti,pradėjai pituchas visaip ir uzvedei,ir jau ties dabar nekaltas graudus esi aš tau ir galėčiau dabar tapati pasakyt kad visiškai nereikalingas čia esi scameri.

Nuotrauka-Kaip rašau kad nereikalingas tu mum varyk iš čia pradejai pats pirmas vadint pituhu taip t.t https://imgur.com/zogQMHV

su tavim nei diskutuot as nieko nenoriu šlykštus žmogus esi tiesiog esi vertas visko kas tau buvo rašyta dar pasakyk kad ne

Redaguota nario Doncevas_Stonkus

👑

Nuoroda į atsakymą

Taip, aš tave pavadinau pituhu ir pasakiau kad gali paverkt nes tu pastoviai verki ir t.t o jei aš atgal kažką pasakau tai tu iškart prašai savo draugų kad tau padėtu parašyt ppk ir t.t. Ir tu del to nieko negali pasakyt, nes taip ir yra 😄 O jei dar turi kažką pasakyti tai išsakyk savo nuomone.

Aeg

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...