Jump to content

Ką manai apie Helovinas 2023?


Max_Tosha

Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?  

152 nariai balsavo

  1. 1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?

    • Taip
      83
    • Ne
      69
  2. 2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?

    • Taip
      67
    • Ne
      85
  3. 3. Ar patiko Helovinas 2023 renginiai / konkursai?

    • Taip
      96
    • Ne
      56


Rekomenduoti pranešimai

Labas,

Projekto komanda sėkmingai suorganizavo Helovinas 2023. Šiandien paskutinės akimirkos. Ryt (pirmadienį) Helovinas 2023 bus oficialiai išjungtas.

Projekto komanda nori pasiteirauti, ką manote: kas patiko / kas nepatiko / ką siūlytumėte tobulinti / ką tęsti ir ateityje?

 

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?
2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?
3. Kokie renginiai / konkursai patiko?
4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko?

 

Ačiū

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?: Žinau, kad gausiu pizdako dėl to, bet vėlykų evente labiau patiko sistema kai reikėjo įsimint lokacijas kur dažniausiai atsiranda, su šita sistema ieškot lengva bet jeigu galvojat, kad ir čia nebuvo naudoti čytai - klystat. Tikrai buvo kas naudojo. Bet patiko rinkimas still.
2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?: Neskaitant huge lagus kai ten suėjo 40 žmonių - taip.
3. Kokie renginiai / konkursai patiko?: Visi, išskyrus tą kur reikėjo kartingais lakstyt nes normalaus starto nebuvo. 
4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko?: Nebuvo.

 

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png

image.png.aee0ee6dba623b78a0262d76ff866d5f.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?: Yes, su daug komandinio darbo netikėtai papuoliau į top 30, poto iškritau, žodžiu kitiems kartams siūlau iškarto teamintis žaidėjams ir rinkti kartu 🙂
2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?: ne cringe fps dropai galvojau npc kažkokius daužysim ar kažką pasirodo ten pvp nu krč ir dar negalima dalyvauti nes medikų ir kitiems iš esmės reikia bet i guess gerai šaibos pakeltos buvo.
3. Kokie renginiai / konkursai patiko?: patiko tas kur buvo komandinis, kuo patiko kad surinktos random komandos duoda progu susipažinti šiek tiek pabendrauti su žaidėjais kurių galimai nepažysti ir nežinai ką sugeba, tai i guess kelia geresni bendravimą tarp žaidėjų su tikslu bendru laimėti kažką. 
4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko?: Nepatiko "žiurkių lenktynės" kontrolės mažai nelabai lygios salygos, trasa per daug užsikemša, šaudymas į žaidėjų ratus, nesakau idėja gera bet kontrolė nelabai įmanoma..

Medikai - paramedikai

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?:  Nelabai, iš tikro tikėjausi jog kiekvienas žaidėjas bus kažkokiu tai būdu apdovanotas bent už tai jog jame dalyvavo. Kad iš tikro serveryje susidarytų "helovino event'o" nuotaika kur visi žaidėjai norėtų dalyvauti. Šiame event'e žaidėjai labiau dalyvavo tie kurie tiesiog neturėjo ką veikti. Rinkti 1000+ moliūgų tiesiog važinėjant po skirtingas vietas tikrai nėra įdomiausias dalykas. Todėl in my personal opinion geriau tegul reikia ieškoti 10 moliūgų už gerą prizą, negu tūkstančius važinėjant po duotas lokacijas kas iš tikro atsibosta. Bet vis tiek džiaugiuosi, kad įvyko event'as ir buvo galima pabėgti nuo kasdienybės.

2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?: Kapinės buvo būtent ta sistema kuri patiko labiausiai, tik mano nuomone būtų dar labiau įdomu buve jeigu būtų labiau TDM - Team Deathmatch stiliaus kapinėsPrieš įeidamas į kapines pasirinktum komandą ir komandomis šaudytumeis. Bet afterall tikrai kietas dalykas ir spaudžiu liuksą. Buvo galima užsidirbti pinigų, pasišaudyti. Tikrai žymiai labiau lenkia ištisą moliūgų rinkimą.

3. Kokie renginiai / konkursai patiko?: Renginiai patiko ypač; Klounų lenktynės, važiavimas su kartingais per kalnus, bei drifto. Kuriame labai nepasisekė.. 

4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko?: Negaliu komentuoti jog kažkuris renginys nepatiko kadangi man visada malonu matyti kai komanda deda pastangas į event'ą jog jį žaidėjams sudaryti kuo malonesni, įvairesni. Tokią prasmę iš eventų ir matau todėl blogų eventų nebūna. Viskas ko norėtusi daugiau tai stipresnio / garsesnio žodžio iš komandos, platesnės informacijos apie event'ą ( prieš eventą sukeltos trasos nuotraukos diena ar kažkoks tai kiekis valandų prieš. Aprašyta eiga ar įkeltas trumpas filmukas su event'o eigos pavyzdžiu.) Bei TVARKOS, nes jos iš tikro kai kuriose vietose pritrūko.

Bei kalno event'as - administratoriai liepė susėsti į kartingus, o visi išvažiavo taip, kad oficialaus starto kaip ir nebuvo. Todėl ir reikėtų garsesnio, stipresnio žodžio iš komandos. Šią situaciją suprantu ir iš jų pusės. 70 žaidėjų išvažiavo, nesugebėsi visko iš naujo pradėt, bet galima tam pasiruošti prieš įvykstant chaosui.

Redaguota nario Martin_Santos

                                                                                       

VX5o1A2.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?: Vėžių vėžys, jau per miestelius buvo įdomiau nei čia laipiont kilometrus laiptais ar tuo labiau atspėti kurioje vietoje pagal mini-map yra moliūgas(po žeme, ant tilto, ant pastato ar dar kitoj šiknoj)
2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?: Nebuvau, girdėjau geras fps ten
3. Kokie renginiai / konkursai patiko?: Bėgimas nuo mentų
4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko?: Kalėjimo kamera

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?: Taip.
2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?: jokiais būdais, gryna nesamonė, toks jausmas, kad turiu buti su aim-lock tam kad aš juos nužudyčiau, baikit juokus, kad čia taip ir turi but nes bus per lengva.
3. Kokie renginiai / konkursai patiko?: visi kiti.
4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko?: Kapinės, butent npc taiklumas ir šaudymas, dar butent kad teksturų duomenys yra įdomios iš 180fps iki 30 per 1 sekundę. dar butent vaikų DM jieškant moliūgų čia tai tikras įdomumas buvo.

Redaguota nario Never_Mind
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?: Nei taip nei ne. Patiko supaprastintas "grind" pridėjus komandą "/mrasti", tad manau daugiau žaidėjų buvo paskatinti įsitraukti į moliūgų ieškojimą ir įvykdyti šventinį eventą. Nepatiko, kad naudojantis /mrasti negalėdavai žinoti, moliūgas randasi aukščiau ar žemiau žaidėjo pozicijos iki kol nepasiekdavai pažymėto taško.
2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?: Absoliučiai ne. Eventas labiau pritaikytas ilgiau serveryje žaidžiantiems, nes reikalauja nemažų finansinių investicijų, ko naujesni žaidėjai sau negali leisti. Mano manymu, galima buvo palikti apmokestintą įėjimą į kapines, tačiau įrangą kovai suteikti nemokamai (ginklus, kulkas) ir neleisti gydytis kapinių viduje arba vaistinėles ir šarvus taip pat duoti nemokamai. Pradžioje dar buvo didžiulė FPS problema, bet vėliau buvo išspręsta.
3. Kokie renginiai / konkursai patiko?: Dalyvavau poroje, tai viskas all good.
4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko?:  -

BONUS

image.png.e6ec6cf5c73106b346ec97759793fb8e.png

Ateinančiam šventiniam eventui reikėtų nepamiršti pakeisti viso teksto ir pavadinimų, kas yra susiję su būsimu eventu.✌️

Redaguota nario Silvis_Bumer

p1.png.c56af9ad334a5d408a948b14b03add4f.pngKrk2F.png

 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

  • po 3 savaičių...

1. Ar patiko Helovinas 2023 moliūgų paieška?: taip labai daug moliugu surinkau
2. Ar patiko Helovinas 2023 Kapinės?: taip pradzioe buvo kaip jumscare kai atejau nes lb bijau kapiniu ir seip buna seubekuose kad ten baisu 
3. Kokie renginiai / konkursai patiko?: kai gugis fanta dare rengini lenktynes
4. Kokie renginiai / konkursai nepatiko? gal kai buvo lagas didelis kai mogiulus rinko

nkFiqXd.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...