Ernestas_Zuke Paskelbta Lapkritis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 7, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lunis_Hakis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: visu pirma turejau 15 star nedave baudos o visu antra kaip suprantu kaip buni swat nariu gali daryt beleka ir saudyt ir nevykti i banku atgrobimus . Ar cia direktorius nepriziuro darbuotoju 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lunis_Hakis Paskelbta Lapkritis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 7, 2023 Labas, nušovei mane prie garažo kai aš parkavau mašina, sukomunikaves su kolegomis sužinojau jog FAKE bankas, todėl į jį ir nevykau. Tavo paties įrodymosi matosi jog atsiprašai už tai jog "NEMATEI KAD AŠ PD". Gaila nesuvokiau, kad apsiverksi, todėl neišsaugojau įrodymu dėl nužudymo. Pasidariau /dmg lentelę - https://prnt.sc/Zj0v8d5Pq96D. Ačiū. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Lapkritis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 7, 2023 Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus baužiamas. Civiliam iki 15 star privalom duoti bauda. Ernestas_Zuke sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai