Jump to content

Įgaliotinio sistema

Darius_Danikov

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Darius_Danikov
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Siulau padaryti igaliotinio kazkokia role serveryje, kadangi visi darbai juos turi taciau pastebejau visi skelbia per vip kad to nebutu ir nebutu maisomas darbas ir vip role siulau padaryti kaip ir pavaduotojo role yra taciau su igaliotinu ir kad direktorius galetu nuspresti ka jam leisti pvz.: skelbimas per /d ir etc.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?sw.png.7129a3bda0a6ff4d3e56e0a8268a34c5.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nepritariu tam siūlymui, here's why:

Tam yra pavaduotojas, pavaduotojas būna uždirbamas arba visiškas družokas direktoriaus, vienas iš dviejų, tai yra patikimas žmogus, kuriam direktorius patikėjo pusę firmos valdymo. Reikalui esant manau tikrai Direktorių Priežiūra leistų ir po du pavaduotojus firmoje turėti.

Įgaliotinis dabar toks weird stuff, panašu kaip sampe turėdavom firmose prižiūrėtojus. Įgaliotinis yra vidinis firmos asmuo taip pat, kuriam patikima dalis valdymo, bet jam nesuteikiamos galios, tiesiog duodamas toks nematomas titulas (kas iš mano sumąstymo atrodo kaip ir gerai), tuom įgaliotinis atsiskiria nuo pavaduotojo. 

Pavaduotojas būna viešesnis, turi galias, privilegijas - dešinioji ranka tiesiog, bet įgaliotinis yra vidinis firmų išmyslas, suteikiant darbuotojam tikslą siekti, kilti toje firmoje - galų gale toks asmuo ir turėtų manau likti būtent firmos viduje.

Atlikus šį siūlymą - skirtumas tarp įgaliotinio ir pavaduotojo bus (mano nuomone) labai mažas ir nebus didelės prasmės kas tu toks firmoje. 

Challenginkit mane ties tuo, įdomu paskaityt mintis taip pat.

image.png

Discord - eima

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...