Jump to content

[Apklausa] Klausiame Jūsų Nuomonės Dėl Ateinančio Žiemos Sezono Paso


Mantas_Polikonas

Rekomenduoti pranešimai

logo_171px.png

Sveiki,

nuo gruodžio 1 d. iki vasario 29 d. planuojamas Žiemos Sezono pasas. Kartu su projekto komanda norėtume išgirsti jūsų nuomonę ir pasirengti Žiemos Sezono pasui. Apačioje pateikiama trumpa anketa, kurioje galite išreikšti savo nuomonę, paminėdami kas patiko praeituose sezono pasuose, ar ko tikitės iš naujojo sezono paso. Galbūt turite unikalių įdėju kurios visiškai pakeistu kaip veikia sezono pasas? Pasidalinkite ir jomis. Į kiekvieną jūsų nuomonę atsižvelgsime priimdami galutini sprendimą, jog sezono pasas būtų smagus visiems.

Žaidimą kurkime kartu.

 

1. Kokie dabartiniai Rudens Sezono paso trūkumai (kokia jūsų, jūsų draugų grupės nuomonė, galbūt esate girdėję nuomonių iš kitų žaidėjų)?: 
2. Kokios turėtų būti Žiemos Sezono paso užduotys (pavyzdžiui, ką siūlytum pridėti naujo, ko atsisakyti)?: 
3. Kokios naujovės / pakeitimai turėtų būti atlikti Žiemos Sezono pase (pavyzdžiui, vienu metu vykdoma tik viena pasirinkta užduotis; užduotį galima praleisti ne kas 1 val., o kas 4 val. ar pan.)?: 
4. Koks galėtų būti Žiemos Sezono paso pagrindinis prizas?: 
5. Kita (nebūtina): 

 

Šiuo metu Rudens Sezono pase yra prieinama 151 užduotis.

 

vadovas.png.a3fc6a7bfd88519d70ec750c53f161bb.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Kokie dabartiniai Rudens Sezono paso trūkumai (kokia jūsų, jūsų draugų grupės nuomonė, galbūt esate girdėję nuomonių iš kitų žaidėjų)?: Kai kurios misijos reikalauja labai daug laiko ir resursų, o atlygiai juokingi.
2. Kokios turėtų būti Žiemos Sezono paso užduotys (pavyzdžiui, ką siūlytum pridėti naujo, ko atsisakyti)?: Pridėt daugiau misijų kurios būtų naudingos serverio darbams, pirkti paslaugas pas medikus, pas mechanikus. 
3. Kokios naujovės / pakeitimai turėtų būti atlikti Žiemos Sezono pase (pavyzdžiui, vienu metu vykdoma tik viena pasirinkta užduotis; užduotį galima praleisti ne kas 1 val., o kas 4 val. ar pan.)?: Jeigu skipini misiją tai turbūt nenori jos vykdyt, o ji atsirandinėja kas kart praskipinus kitą uzduotį. Daugiau įvairovės, naudos serveriui, darbams, žaidėjams, o ne prikirst 1000 makų, kas reikalauja daug laiko, ypač kas per dieną žaidžia porą valandų ir turi darbą su pakvietimu. Atlygiai už lygius juokingi, kai kurie neblogi, bet dažnai duoda 20 šarvų ar 100 narkotikų ingridiantų, kas pardavus gaunasi labai mažai pelno, ypač kai kerti medį pusė dienos.
4. Koks galėtų būti Žiemos Sezono paso pagrindinis prizas?: Kažkas tikrai brangaus ir naudingo, nes 3 menesiai yra laikas per kurį tikrai nusipelni daugiau nei kažkokio bagio.
5. Kita (nebūtina): -

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Kokie dabartiniai Rudens Sezono paso trūkumai (kokia jūsų, jūsų draugų grupės nuomonė, galbūt esate girdėję nuomonių iš kitų žaidėjų)?: Misijos geros, tačiau jos nėra prieinamos visiems. Jau iš praeito sezono passo buvo siūlyta padaryt, kad jeigu yra misija skirta gaujom/pd būtų sujungta į vieną. Pvž gaujai yra misija „Pavogti 100k iš banko“, tai kodėl gi neįmetus misijos pareigūnams panašaus principo pvž: „Nužudyt gaujinį kuris pavogė pinigus iš banko“.  Tuo pačiu galėtų būt pakeista misija su sodinimais/naikinimais jog nereikėtų 100% laukt, kad nuskint/sunaikint.
2. Kokios turėtų būti Žiemos Sezono paso užduotys (pavyzdžiui, ką siūlytum pridėti naujo, ko atsisakyti)?: Pakankamai užduočių yra. 
3. Kokios naujovės / pakeitimai turėtų būti atlikti Žiemos Sezono pase (pavyzdžiui, vienu metu vykdoma tik viena pasirinkta užduotis; užduotį galima praleisti ne kas 1 val., o kas 4 val. ar pan.)?: Minėjau viršuje. Mano nuomone geriausia būtų išimt tą misijų keitimą ir tiesiog sudėt visas misijas, kad paprasčiau būtų vykdyt, o ne pvž kaip dabar negali įsivykdyt tam tikrų užduočių kai esi policijoje ir turi laukt 4 valandas tam, kad skipint misiją arba pirkt passą.
4. Koks galėtų būti Žiemos Sezono paso pagrindinis prizas?: Transportas jau pabodęs, siūlyčiau pridėti kokį exclusive item'ą arba jeigu jau bus padaryta kažkas su rūbais namuose, spintos ir pnš. kokį rūbą kuris būtų gaunamas tik iš passo.
5. Kita (nebūtina): 

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png

image.png.aee0ee6dba623b78a0262d76ff866d5f.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Kokie dabartiniai Rudens Sezono paso trūkumai (kokia jūsų, jūsų draugų grupės nuomonė, galbūt esate girdėję nuomonių iš kitų žaidėjų)?: Kad misijos labiau taikomos gaujoms, banakai/pasodinti zoles/heros, galėtu ne tik gaujos bet ir PD darbas gauti pagal savo darba 
2. Kokios turėtų būti Žiemos Sezono paso užduotys (pavyzdžiui, ką siūlytum pridėti naujo, ko atsisakyti)?: atsisakyti sandeliu misiju, nurinkti/sunaikinti 100% augalus, šitos misijos ne visiem bet tik ideja - ideti nusipirkti dvirati, paiimti parašiuta, pas mechanika užsipilti benzino, pasinaudoti mediko paslaugom, išteisinti žaidėja, galima prigalvoti bet tik tiek iš manes. 
3. Kokios naujovės / pakeitimai turėtų būti atlikti Žiemos Sezono pase (pavyzdžiui, vienu metu vykdoma tik viena pasirinkta užduotis; užduotį galima praleisti ne kas 1 val., o kas 4 val. ar pan.)?: kad butu pasirinkimas visiškai pašalinti ta užduoti, kad nereiktu laukti 4 valandas kol galėsi skipinti ta pačia misija arba tos kurios negali daryti. 
4. Koks galėtų būti Žiemos Sezono paso pagrindinis prizas?: galėtu būti koks nors ginklas arba specialus exlusive itemas kaip lawrenc pakomentavo, importu ir tai daug serveri yra....
5. Kita (nebūtina): 

adad_1.png
 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Kokie dabartiniai Rudens Sezono paso trūkumai (kokia jūsų, jūsų draugų grupės nuomonė, galbūt esate girdėję nuomonių iš kitų žaidėjų)?: Lyg ir viskas gerai palyginus su vasaros passu.
2. Kokios turėtų būti Žiemos Sezono paso užduotys (pavyzdžiui, ką siūlytum pridėti naujo, ko atsisakyti)?: Sudeti vasaros ir rudens paso misijas, ju reikalavimus sumazinti/pakoreguoti kad nereiketu savaites grindint del 1 uzduoties, ir kad visos misijos butu prieinamos visiem.
3. Kokios naujovės / pakeitimai turėtų būti atlikti Žiemos Sezono pase (pavyzdžiui, vienu metu vykdoma tik viena pasirinkta užduotis; užduotį galima praleisti ne kas 1 val., o kas 4 val. ar pan.)?: Siam momentui nieko.
4. Koks galėtų būti Žiemos Sezono paso pagrindinis prizas?: Pagrindinis motivatorius ties pasu yra paskutinis rewardas, ir manau tik NAUJAS importinis automobilis kuris butu viduri visu importu pagal greiti/handlinga.
5. Kita (nebūtina): tikiuosi daug is ziemos paso, nes yra laiko jam pasiruosti.

cartelis5.png.8da2828314dee4de257520dce4de09bf.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Kokie dabartiniai Rudens Sezono paso trūkumai (kokia jūsų, jūsų draugų grupės nuomonė, galbūt esate girdėję nuomonių iš kitų žaidėjų)?: Nerealistiski XP, tokios pacios uzduotys tik skaicius skiriasi, o xp visiskai ne atitinkamai duoda. Tarkim buvo 150 auksiniu beroc 3k xp ar kazkas tokio, o 20 ar panasiai auksiniu 1k xp. Kai kurie antri (nusipirkus sezono pasa) prizai visiskai neverti isleistu pinigu, pvz tokie kaip profesionalo meskere, sutinku kad gali but kaip paprastas prizas, bet ne papildomas perkant pasa per /paslaugos
2. Kokios turėtų būti Žiemos Sezono paso užduotys (pavyzdžiui, ką siūlytum pridėti naujo, ko atsisakyti)?: Įvairovės kaip ir užtenka, reiketu tik pakoreguot gaunamus xp, kad lengvesnes uzduotys neduotu tiek pat ar net daugiau negu sunkesnes. Cia pavyzdys, kai daugiau negu dvigubai ilgesne uzduotis duoda vos 250xp daugiau

image.png.a3ab8a7bfa29f64dbce934279d8b0f0b.png
3. Kokios naujovės / pakeitimai turėtų būti atlikti Žiemos Sezono pase (pavyzdžiui, vienu metu vykdoma tik viena pasirinkta užduotis; užduotį galima praleisti ne kas 1 val., o kas 4 val. ar pan.)?: Manau reiketu pridet pasirinkima skipinant uzduoti: ar ja panaikint ar praskipint, tada zaidejai galetu pasinaikint ar tik pasilikt ateiciai. Buna atveju, kad turi pora uzduociu kuriu zinai jog nedarysi, praskipini, iskrenta kita kurios nedarysi, kokia nors uzduoti padarai vel ismeta ta kurios nenori ir tt, lauki valanda arba keturias del skip, kad galetum daryt kazka kito, bet negali.
4. Koks galėtų būti Žiemos Sezono paso pagrindinis prizas?: Kazkas tokio, ko nebutu imanoma gaut niekur kitur, specialus importas, namo upgrade tool (ideja tokia kad su tokiu toolsu butu galima dar patobulint interjera, kad butu ne 80 o 100 vietos, cia tik ideja) mintis tokia, kad tikrai nesigailetum pirkdamas ta sezono pasa.
5. Kita (nebūtina): 

Redaguota nario Vyciokas_Black

༼ つ ◕_◕ ༽つ

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

  • po 3 savaičių...
  •  1. Kokie dabartiniai Rudens Sezono paso trūkumai (kokia jūsų, jūsų draugų grupės nuomonė, galbūt esate girdėję nuomonių iš kitų žaidėjų)?:  Prasti prizai kaip sumokejus 10eu ant paso gauni kartinga kuris vaziuoja max 120 ir dar 5k ridos reikia pakelti jog prastumti toki gaidi
     

2. Kokios turėtų būti Žiemos Sezono paso užduotys (pavyzdžiui, ką siūlytum pridėti naujo, ko atsisakyti)?:  Misijos geros.
3. Kokios naujovės / pakeitimai turėtų būti atlikti Žiemos Sezono pase (pavyzdžiui, vienu metu vykdoma tik viena pasirinkta užduotis; užduotį galima praleisti ne kas 1 val., o kas 4 val. ar pan.)?:  Uz misijas duotu normalu kieki xp, nes yra misiju kurios sunkiai vykduosi ir uz tai gauni mazai xp.
4. Koks galėtų būti Žiemos Sezono paso pagrindinis prizas?:  Normalus importas, o ne kartingas ar nuperstas lambo. Pvz. koki importa. Japona. Nes pagrindas serve importai didziaja dali sudaro bmw. audi. lambo. Reiktu kazkiek įvairovės serve.
5. Kita (nebūtina): 

asddddddddddddd.thumb.png.b822e5f79865c497ecff4ac01ea9f0d1.pngasd.thumb.png.7eea2bbdfa47be0c7f1c25850223ae6d.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...