Tomas_Frenzy Paskelbta Lapkritis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 8, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tomas_Frenzy 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Liberty_Walk 3. Priežastis: Vip komandų naudojimas susišaudymo metu 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/0guy3e Suqma_Dik ir Luka_Tony sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Liberty_Walk Paskelbta Lapkritis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 8, 2023 (redaguota) Kokio susisaudymo tau panasu kad as dalyvis? :DD kad jus saudot i mane tai nera susisaudymas as vps ne prie ko vps civilis esu saudot i mane net pravaziuot negaliu niekur ramiai Redaguota Lapkritis 8, 2023 nario Liberty_Walk Sussy_Wussy, Suqma_Dik, Silvis_Bumer ir 1 kitas sureagavo į tai 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Lapkritis 12, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2023 Atmesta. Žaidėjas buvo užpultas saugioje zonoje. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai