Duok_Katina Paskelbta Lapkritis 9, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 9, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeff_Hard 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dovydas_Dovce 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Gavau perspejima ir turejau vaziuoti lauk, apsukes rateliuka jau norejau vaziuoti lauk ir iskart buvau surakintas. Neduoda net minutes isvaziuoti, silpnu nervu policininkas, ne pirmas pateikimas, gal jau verta atsizelgt ar pamokyt daugiau laiko duot negu 10 sec ir uz tai tenka man laukt 30min. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Lapkritis 9, 2023 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Dovce Paskelbta Lapkritis 9, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 9, 2023 pačio @Zygis_Budrys matosi įrodymuose man net nereik kelt . II V.I.P. II Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Lapkritis 9, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 9, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudziamas. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai