Treciadienio vakara ramiai kapojau paleto bay bosa, rinkaus bunkerio raktus, saibas. Kol laukiau kol vel atsiras bosas,nulekiau iki miestelio pasizvalgyti ir pamaciau prie garazo veiksmo kuomet saudesi ciuvakai bet greit nurimo nes prisistate pd. Tuo metu buvo 3 pareigunai prie garazu ir saugojo, kad butu tvarka ir zmones galetu nueiti i garaza ramiai. As tiesiog vaiksciojau ratais aplink pd ir tada issitraukiau beisbolke bevaiksciojant. kury laika nei vienam is pd neuzkliuvo tai iki to momento kol buves pd ,,liberty walk" priejo prie manes ir pasake paslept nes kitaip atims. Na as momentaliai ta ir padariau ir parasiau kad ,,lygioi vietoi prisipisineji" tada matomai suveike principai nelaimingo zmogaus ir staiga surakino mane, ateme visus gun'us ir dar dave star uz ju demonstravima. Kaip galima zaisti serve, kaikazkoks fruktas savivaliskai atema viska? dingsta visas hype. Aisku, tada uzpildziau pareigunu ppk skiltyje visa sita situacija, noredamas sulaukti irodymu, kurie butu akivaizdiai parode, jog savivaliavo savo privilegija bunant pd. Pasirodo sitas ,,pareigunas" jau buvo gaves ne viena ir ne du ppk per dvieju dienu laikotarpy del savo veiksmu. Na ir tikejaus kad valdzia atitinkamai sureaguos ir i mano ppk, bet pasirodo kad jis buvo bevertis, nes ka policijos valdzia sugebejo atsakyti, tai tik tiek, jog zmogus nebedirba pd ir tiek. Kodel nebuvo pasidometa to darbuotojo veiksmais ir nepaprase jo irodymu? Ar taip lengvai galima nusimesti visa atsakomybe bunant valdzioje? Turetu buti tokie dalykai issiaiskinami iki galo ir tuomet priimami sprendimai, jeigu nezino kaip nuspresti, pasitark su aukstesne valdzia, jei matai, jog buvo pakenkta zaidejui savivaliskai. Buvo nueita paprasciausiu keliu, kad nei zaidejas atgautu savo visus prarastus ginklus, nei kad prisiimti atsakomybes uz savo darbuotojo veiksmus. Taip dirbti pd valdzioje galetu betkuris serveryje esantis. Biski abidna, kai atema 2 advancedus, kuriems gauti buvo nemazai laiko praleista tiek prie paleto tiek prie bunkerio boso. Noreciau atgauti savo prarastus ginklus. Beja turiu ir inventoriaus ss, kas buvo pas mane jei prireiktu. na ir pati pagrindine valdzia galetu nesunkiai per logus susirasti reikiama info.
P.s. kaip ir is vieno PPK galim pamatyt, jog ne man vienam ateme ginklus, tik tuomet zmogui pasiteisino, jog ne ta mygtuka ,,paspaude"
Klausimas
Kentasdiz_Ltu
Treciadienio vakara ramiai kapojau paleto bay bosa, rinkaus bunkerio raktus, saibas. Kol laukiau kol vel atsiras bosas,nulekiau iki miestelio pasizvalgyti ir pamaciau prie garazo veiksmo kuomet saudesi ciuvakai bet greit nurimo nes prisistate pd. Tuo metu buvo 3 pareigunai prie garazu ir saugojo, kad butu tvarka ir zmones galetu nueiti i garaza ramiai. As tiesiog vaiksciojau ratais aplink pd ir tada issitraukiau beisbolke bevaiksciojant. kury laika nei vienam is pd neuzkliuvo tai iki to momento kol buves pd ,,liberty walk" priejo prie manes ir pasake paslept nes kitaip atims. Na as momentaliai ta ir padariau ir parasiau kad ,,lygioi vietoi prisipisineji" tada matomai suveike principai nelaimingo zmogaus ir staiga surakino mane, ateme visus gun'us ir dar dave star uz ju demonstravima. Kaip galima zaisti serve, kai kazkoks fruktas savivaliskai atema viska? dingsta visas hype. Aisku, tada uzpildziau pareigunu ppk skiltyje visa sita situacija, noredamas sulaukti irodymu, kurie butu akivaizdiai parode, jog savivaliavo savo privilegija bunant pd. Pasirodo sitas ,,pareigunas" jau buvo gaves ne viena ir ne du ppk per dvieju dienu laikotarpy del savo veiksmu. Na ir tikejaus kad valdzia atitinkamai sureaguos ir i mano ppk, bet pasirodo kad jis buvo bevertis, nes ka policijos valdzia sugebejo atsakyti, tai tik tiek, jog zmogus nebedirba pd ir tiek. Kodel nebuvo pasidometa to darbuotojo veiksmais ir nepaprase jo irodymu? Ar taip lengvai galima nusimesti visa atsakomybe bunant valdzioje? Turetu buti tokie dalykai issiaiskinami iki galo ir tuomet priimami sprendimai, jeigu nezino kaip nuspresti, pasitark su aukstesne valdzia, jei matai, jog buvo pakenkta zaidejui savivaliskai. Buvo nueita paprasciausiu keliu, kad nei zaidejas atgautu savo visus prarastus ginklus, nei kad prisiimti atsakomybes uz savo darbuotojo veiksmus. Taip dirbti pd valdzioje galetu betkuris serveryje esantis. Biski abidna, kai atema 2 advancedus, kuriems gauti buvo nemazai laiko praleista tiek prie paleto tiek prie bunkerio boso. Noreciau atgauti savo prarastus ginklus. Beja turiu ir inventoriaus ss, kas buvo pas mane jei prireiktu. na ir pati pagrindine valdzia galetu nesunkiai per logus susirasti reikiama info.
P.s. kaip ir is vieno PPK galim pamatyt, jog ne man vienam ateme ginklus, tik tuomet zmogui pasiteisino, jog ne ta mygtuka ,,paspaude"
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius
5 atsakymai(-ų) į šį klausimą
Rekomenduoti pranešimai