Jump to content

Peikiu Mind_Sunxas

Turbo_Pushka

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Turbo_Pushka
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mind_Sunxas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Gamyklos metu, už gamyklos ribų nušovė ir patekau į kalėjimą. (Suprasčiau jeigu būčiau šaudes pirmas, bet jis pradėjo pirmas šaudyt net nespėjus davažiuot gamyklos zonos)
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/59x9pu

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 4 minutes(-čių), Mind_Sunxas rašė:

Sveikas, skamba kaip tavo problemos. Nebūtum sumąstęs iš priekio apvažinėti į galą, būtų viskas gerai baigiasi. 😉

Kokios mano problemos? Važiavau į gamyklą pro kitą pusę nes jūsų buvo priekyje ir negalvojau kad stovėsi uz zonos ir lauksi kol parvažiuos kažkas ir sumastysi šaudyt ne gamyklos zonoj o už juos, atrodo tiek laiko dirbi, bet nesigaudai visiškai kur gali šaudyt ir kur negali, tuo labiau tu pirmas pradėjai šaudyti į mane, o jeigu būčiau šaudes pirmas tai all good, nematau problemos, bet šiuo atveju tu pirmas pradėjai mane šaudyti dar net man nuo dviračio nenulipus.

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Mind_Sunxas rašė:

Oj tik nereikia, priekį kaip tik jūsų buvo daugiau ir visi mentai važiavo į gala, tas matosi tavo video, tuo tarpu ir tu išsitraukęs dviratį gudročiau nusprendei iš nugaros apvažiuot ir kažka padaryti. Rizikavai ir nudegei, tiek žinių.

Įrodymuose viskas matosi akivaizdžiai, kas tu šhamanas gal koks kad čia viską žinai ką aš norėjau daryt? 😄 Prisimastai su savo ta perkepuse makaule vėjų ir galvoji gali sau leist daryt ką nori? 😄 Mano video matosi tik tu ir poto kaip mentas atvažiavo mane nušovęs į galą, be to išvis koks skirtumas kur aš važiavau, esmė yra kad PRADĖJAI ŠAUDYTI PIRMAS Į MANE NE GAMYKLOS ZONOJE.

Nuoroda į atsakymą

Na nereikia būti nei "šhamanu" , ar bet kokiu kitu perkūnu, kad suprasti tavo tiksla, čia gi gamykla, buvai priekį, reikėjo ten ir likti. Taip pradėjau pirmas šaudyti, nes jeigu nebūčiau pirmas pradėjęs šaudyti , tai pirmas būtum pradėjas šaudyt tu. Nematau čia nieko blogo, tik tiek , kad pati gamyklos zona per maža yra. Tad nematau jokio reikalo daugiau čia rietis, laukiam valdžios sprendimo. 

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Mind_Sunxas rašė:

Na nereikia būti nei "šhamanu" , ar bet kokiu kitu perkūnu, kad suprasti tavo tiksla, čia gi gamykla, buvai priekį, reikėjo ten ir likti. Taip pradėjau pirmas šaudyti, nes jeigu nebūčiau pirmas pradėjęs šaudyti , tai pirmas būtum pradėjas šaudyt tu. Nematau čia nieko blogo, tik tiek , kad pati gamyklos zona per maža yra. Tad nematau jokio reikalo daugiau čia rietis, laukiam valdžios sprendimo. 

Nebūčiau ir rašes papeikimo jeigu būčiau pirmas įšovęs bent kulką į tave, mačiau kad važiavot į galą tiesiog ir negalvojau kad sumastysi sustot už kampo ir laukt manęs kol atvažiuosiu, nes tavo kolega tai nuvažiavo. Zona normali gamyklos, tiesiog nereik prie Prodiuserio boso vos ne laukt ir šaudyt ten 😄 Kai veiksmas prie gamyklos įėjimo arba pačioj gamykloj vyksta.

Nuoroda į atsakymą

Su darbuotoju pasikalbejus isaiskejo situacija, bet yrodymu neturi.. Suprantu ji, kodel nesiclipino taciau, jei nera yrodymu man nelieka kitaip kaip nubausti darbuotoja. Kita karta abiejom pusem siuliau nebegti is karo zonos kad nebutu tokiu nesusipratimu

Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus nubaustas.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...