Mark_Stevenson Paskelbta Lapkritis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mark_Stevenson 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Faxe_Premium 3. Priežastis: Per sviesus reduxas (Dangus) 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/o9km9r Redaguota Lapkritis 13, 2023 nario Mark_Stevenson Luka_Tony, Dangis_Nepramusinek, Faxe_Premium ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 "LmgBET" Lažybos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Faxe_Premium Paskelbta Lapkritis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13, 2023 (redaguota) Paaiskinsiu taip kad gal ir tu suprasi Skybox sviesu≠viskas sviesu(bentjau pasmn) . Kadangi mano dangus galbūt ir šviesus bet tai tik optinė iliuzija ir pats visas game yra tikrai tamsus, nei pas viena iš jusu dropu netikiu kad yra tamsesnis game už mano. Redaguota Lapkritis 13, 2023 nario Faxe_Premium someones mad Martynas_Bullet, Luka_Tony, Suqma_Dik ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vid_Mantas Paskelbta Lapkritis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13, 2023 Įsimeti per OBS kokį background'ą ant game filmavimo kuris patamsins brightness ir tada gali nors ir baltam ekrane žaist, filmuojant vstk patamsins čia nėra šviesu, kiekvienam pagal moniką kitaip atrodo plius :d https://www.youtube.com/watch?v=BkM4lbTR838 DC: .vidmantas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Faxe_Premium Paskelbta Lapkritis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13, 2023 prieš 22 minutes(-čių), Vid_Mantas rašė: Įsimeti per OBS kokį background'ą ant game filmavimo kuris patamsins brightness ir tada gali nors ir baltam ekrane žaist, filmuojant vstk patamsins čia nėra šviesu, kiekvienam pagal moniką kitaip atrodo plius :d Tiesa sakant jokie backroundai hujandrai nepadetu pasviesinti mano reduxo bandžiau, nepaejo ypač gamyklose tamsu kaip siknoj btw filmuoju tik su nvidia programa Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Lapkritis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 13, 2023 Atmesta. Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai