Jump to content

[Pasiūlymas] Daugiau Vanilla transporto turgui

Ernis_Zmogus

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus 
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas:  Reikia pridėti į turgų daugiau vanila mašinų pvz;  Impaler, Ruiner, Kuruma(be šarvų) Phoenix, Benefactor feltzer, Jugular, T20, Zentorno, Dukes, cheetah classic, turismo classic, Dominator GTT, Zion Classic, Vamos, Massacro,  9F Cabrio, Comet Retro, Glendale custom, Cypher, Stirling GT, Komoda, Viseris, Mamba, Monroe, Casco,  Franken Stange, Infernus Classic, Arbiter GT Gauntlet classic, dominator asp, ubermacht sc1, Sm722, Everon, Sandking ir Sandking 2 seminole frontier, Dinka postlude, yosemite rancher, Blade, Buccaneer,
3. Kuo ši sistema bus naudinga?:  Manau daug kam patiktų kažkas paiimta iš šio sąrašo kadangi  turguje esamos mašinos pradeda atsibosti ir norisi kažko kito o importai ne visiems įperkamas malonumas o jeigu nusiperki gauni skaudžia žinią jog jis nekokybiškas.

Redaguota nario Ernis_Zmogus

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• po 2 savaičių...

Šių tr. priemonių: Benefactor, Lampadati furore GT, Shlagen GT, man nepavyko rasti https://docs.altv.mp/gta/articles/vehicle/models.html Ar galėtum patikslinti?
Ši tr. priemonė jau yra pridėta: RhineHart.

Kitas tr. priemones pasižymėjome (išskyrus: Franken Stange, Arbiter GT). Pridedamas tr. priemones išskirsčiau į tris atskirus atnaujinimus. Ačiū Tau labai.

Klausimas žaidėjams: ar nemanote, kad dalis tr. priemonių neturėtų būti parduodamos automobilių salone, o pavyzdžiui, galėtų būti retos ir jas būtų galima laimėti/nusipirkti per Šventinius event arba iš kažkokių automobilių dėžių ar pan.?

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Max_Tosha rašė:

Šių tr. priemonių: Benefactor, Lampadati furore GT, Shlagen GT, man nepavyko rasti https://docs.altv.mp/gta/articles/vehicle/models.html Ar galėtum patikslinti?
Ši tr. priemonė jau yra pridėta: RhineHart.

Kitas tr. priemones pasižymėjome (išskyrus: Franken Stange, Arbiter GT). Pridedamas tr. priemones išskirsčiau į tris atskirus atnaujinimus. Ačiū Tau labai.

Klausimas žaidėjams: ar nemanote, kad dalis tr. priemonių neturėtų būti parduodamos automobilių salone, o pavyzdžiui, galėtų būti retos ir jas būtų galima laimėti/nusipirkti per Šventinius event arba iš kažkokių automobilių dėžių ar pan.?

Manau kažkurios transporto priemonės (ne armored  kad nebūtų abuse) būtų galima laimėt arba pirkt per didžiasiąs šventes už realius pinigus arba kaip rašei iš dėžių 

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą

• po 1 mėnesio...

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...