Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aivis_Turbo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kentas_Malbaro 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: free starai,noriu pamatyti irodymus uz kiekviena nusizengima, ir dar para nepraejo liko 20min.tad nerasykyt kad irodymai negalioja 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/cqY87KN Redaguota Lapkritis 18, 2023 nario Aivis_Turbo laikas lietuvos laiku dbr 03:11 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 (redaguota) reikejo vakar ir rasyt iskart kaip pasodinau o ne dabar tikrai nesiruosiu laikyt po 100 vidosu ir ieskot. ir pats pazurek buvai bazei ir matos kad mane nusovei. Redaguota Lapkritis 18, 2023 nario Kentas_Malbaro Baubas_Ispera sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 prieš 44 minutes(-čių), Kentas_Malbaro rašė: reikejo vakar ir rasyt iskart kaip pasodinau o ne dabar tikrai nesiruosiu laikyt po 100 vidosu ir ieskot. ir pats pazurek buvai bazei ir matos kad mane nusovei. parasyta aiskiai 24h tai tu turejai dar tureti irodymus! jai neturi cia tavo bedos ne mano, free staru pridejai o dabar mazines kad video neturi,as anksciau negalejau,kada galejau tada ir parasiau,24h laiko as turejau ir parasiau nepraejus 24h,neturejai jokiu tu video,nes as tave nenusoviau,o nutrenkiau tave su fura ivazeves i Pd baze,tai reiskia kad negalejai man uzdeti staru uz viesa ginklu demonstracija ir negalejai atimti ginklu,o turejau ju daug,tad noreciau kompensacijos,praradau Advanced rifle,kasteta,peili,smg,ir kita rifle nepamenu kaip vadinas kuris kainuoja 80k plius kulkos,man tas tavo pasiteisinimas nelaikau video nekanalina,nuostoliu pridariai uz daug Advanced'as apie 200k kastetas apie 3/3.5m, ir kiti gunai dar kazkur 150k, zinai kad uz tai gausi tik isp.man nepatinka per maza bausme,uz piknaudzevima darbo privilegijom,kai gali neteisetai atimti gunus kuriu net nebuvau istraukes,kurie kainuoja daugiau nei tavo gyvenimas... as praradau per tavo nagluma ir piknaudzevima pareigom apie 4milijonus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 tavo pačio fotkei matos kad mane nuzudei tai su kuom rankom kaip sedejau masinoj plius tu buvai pd bazei ka ten isvis veikei pasakyk. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 prieš 34 minutes(-čių), Aivis_Turbo rašė: parasyta aiskiai 24h tai tu turejai dar tureti irodymus! jai neturi cia tavo bedos ne mano, free staru pridejai o dabar mazines kad video neturi,as anksciau negalejau,kada galejau tada ir parasiau,24h laiko as turejau ir parasiau nepraejus 24h,neturejai jokiu tu video,nes as tave nenusoviau,o nutrenkiau tave su fura ivazeves i Pd baze,tai reiskia kad negalejai man uzdeti staru uz viesa ginklu demonstracija ir negalejai atimti ginklu,o turejau ju daug,tad noreciau kompensacijos,praradau Advanced rifle,kasteta,peili,smg,ir kita rifle nepamenu kaip vadinas kuris kainuoja 80k plius kulkos,man tas tavo pasiteisinimas nelaikau video nekanalina,nuostoliu pridariai uz daug Advanced'as apie 200k kastetas apie 3/3.5m, ir kiti gunai dar kazkur 150k, zinai kad uz tai gausi tik isp.man nepatinka per maza bausme,uz piknaudzevima darbo privilegijom,kai gali neteisetai atimti gunus kuriu net nebuvau istraukes,kurie kainuoja daugiau nei tavo gyvenimas... as praradau per tavo nagluma ir piknaudzevima pareigom apie 4milijonus. noriu prideti kad buvo atidaryti vartai ir buvo gerbemas pavaduotojas Lukiss_Naujas,jisai neprisikabino ir nedejo star uz pasalini,o tau kaip visada nesti rankas kazkam bloga padaryti,nubausti ar kazkokia zapadlo padaryti,Lukis mate kaip su fura buvau atvares pora kartu i pd baze,paskutinis kartas buvo nesekmingas nes tu pasimaisei po ratais,nutrenkiau tave netycia ir turejai bauda duoti,bet padariai isvis labai naglai,galvojai neparasysiu ppk tau,klidai kentaurai,nuostolius atligink atsiimsiu ppk. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 prieš 3 minutes(-čių), Aivis_Turbo rašė: noriu prideti kad buvo atidaryti vartai ir buvo gerbemas pavaduotojas Lukiss_Naujas,jisai neprisikabino ir nedejo star uz pasalini,o tau kaip visada nesti rankas kazkam bloga padaryti,nubausti ar kazkokia zapadlo padaryti,Lukis mate kaip su fura buvau atvares pora kartu i pd baze,paskutinis kartas buvo nesekmingas nes tu pasimaisei po ratais,nutrenkiau tave netycia ir turejai bauda duoti,bet padariai isvis labai naglai,galvojai neparasysiu ppk tau,klidai kentaurai,nuostolius atligink atsiimsiu ppk. Kenkimas su darbo privilegijom kitiem serverio žaidėjam | Išmetimas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 gerus tu ce atmazus saudai reikejo iskart rasyt ppk bučiau iskart imetes povo ir nereiktu čia malt nesamoniu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 (redaguota) prieš 50 minutes(-čių), Kentas_Malbaro rašė: gerus tu ce atmazus saudai reikejo iskart rasyt ppk bučiau iskart imetes povo ir nereiktu čia malt nesamoniu. koki tu video ikeltum kai tave partrenkiu su fura?tu dar karta ar pirma karta pasiskaityk taisykles PD bendras,ten viskas aiskiai parasyta irodymai galioja 24h,tai kada noriu tada ir rasau per tas 24h,o tu trini ar net nesugebi pov pasidaryti yra tavo bedos, tu privalai 24h tureti irodymus,neturi tavo bedos. Redaguota Lapkritis 18, 2023 nario Aivis_Turbo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 (redaguota) Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus perspėtas. Įrodymai galioja 24h. Tad video, kurie įrodo žaidėjo kaltę turi būti saugomi ilgiau nei puse dienos. Suprantu, kad prisifilmuojam daug, per tas 24h, bet ne tas amzius, kad kompe 200gb vietos butu. Kita kartą Aivi likus minutei ppk pildyk Nežinau ar tau cia ačkro užgrojo, ar kas, bet nu tipo wtf? Kentas ne tas policininkas kad free star dalintu Redaguota Lapkritis 18, 2023 nario Zygis_Budrys Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai