Bearas_Liamonas Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bearas_Liamonas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Tashke_Zales 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: baudžia už tai kad buvo visiškai be aprangos. PS Baisiai dirbt nemokantis darbuotojas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) Spoiler Informacija Spoiler Firmą | datą ; išdirbimas| Direktorius , Pavaduotojas(-ai) | + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-08-06 iki 2023-10-02 ; Justas_Boss ; Mantas_Bordeo. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-10-04 iki 2023-11-18 ; Andrius_Kaunas ; Voverius_Voverinis. + Įsidarbino į Mechanikų firmą nuo: 2024-07-15 iki 2024-07-21 ; Darius_Danikov ; Sauls_Tuners. ; Edvinas_Mapp. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2024-07-22 iki 2024-10-22 ; Golden_State ; + Įsidarbino į Medikų firmą nuo: 2024-10-25 iki xxxx-xx-xx ; Crimson_Serpant ; Rytis Kanape ; unknown_Ltu; Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Naikintuwas_Laiswej Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Sveikas Bear'ai, nesvarbu ar aprangoje ar neaprangoje nereiškia kad negaliu nubausti :D, nedėjau už pareigūno užpuolimą, o už civilio. Ir nematau kur aš čia nemokėčiau dirbti dar tu mane noob'ų išvadinai ;( https://streamable.com/u8wwy8 Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bearas_Liamonas Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Tashke_Zales rašė: Sveikas Bear'ai, nesvarbu ar aprangoje ar neaprangoje nereiškia kad negaliu nubausti :D, nedėjau už pareigūno užpuolimą, o už civilio. Ir nematau kur aš čia nemokėčiau dirbti dar tu mane noob'ų išvadinai ;( https://streamable.com/u8wwy8 krč jeigu off-duty esi neprivalai dirbti, o čia visiškai ant gatvės stovi ir tave betkas gali nutrenkt, nužudyt, o tas atvažiuoja ir baudžia. susirask ka veikti serve.. Informacija Spoiler Firmą | datą ; išdirbimas| Direktorius , Pavaduotojas(-ai) | + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-08-06 iki 2023-10-02 ; Justas_Boss ; Mantas_Bordeo. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2023-10-04 iki 2023-11-18 ; Andrius_Kaunas ; Voverius_Voverinis. + Įsidarbino į Mechanikų firmą nuo: 2024-07-15 iki 2024-07-21 ; Darius_Danikov ; Sauls_Tuners. ; Edvinas_Mapp. + Įsidarbino į Furistų firmą nuo: 2024-07-22 iki 2024-10-22 ; Golden_State ; + Įsidarbino į Medikų firmą nuo: 2024-10-25 iki xxxx-xx-xx ; Crimson_Serpant ; Rytis Kanape ; unknown_Ltu; Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Naikintuwas_Laiswej Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 (redaguota) prieš 40 minutes(-čių), Bearas_Liamonas rašė: krč jeigu off-duty esi neprivalai dirbti, o čia visiškai ant gatvės stovi ir tave betkas gali nutrenkt, nužudyt, o tas atvažiuoja ir baudžia. susirask ka veikti serve.. Ijungiau žaidimą kad krautu, nuėjau nuo pc ir ka man padaryt. Tegul jeigu butu nutrenke tai butu, o ne ateini kaip tu su beizbolo lazda sudauzai ir dar paskui įžeidinėji atsiprašant "dalbajobu". Pats susirask ką veikt o ne daužyt afk žmonės protinguoli. + Taip neprivalau dirbti, bet jeigu tu mane užmušei kodėl aš neturiu teises nuvažiuot į bazę, persirengt ir nubausti tave ;DD? Redaguota Lapkritis 18, 2023 nario Tashke_Zales Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai