Tomas_Norkevicius Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Norkevicius 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Jim_Profaci 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Blogai skirtas įtarimas. Gavau už viešą ginklų domenstraciją kai buvau saugioje zonoje. Noriu tik priminti, jog išlipus iš transporto priemonės saugioje zonoje, žaidėjas laikys savo paskutinį turėtą ginklą rankose. Pareigūnas skyrė įtarimą, kai buvau "ŽALIOJE" (saugioje) zonoje. Bunant saugioje zonoje žaidėjas negali paslėpti ginklų kol jis neišėjo iš saugios zonos ir į ją sugrįžo. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/Mvr4x78 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jim_Profaci Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2023 https://imgur.com/a/6Oe4Kqt būvai paslepes ginklus ir vėl ginkla išsitraukei, deja nenufilmavau tik nufotkinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Norkevicius Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Aš tik norėčiau tau priminti ką rašiau. Tavo pačio įrodymuose galima pamatyti, jog mes abu esame saugioje zonoje. Paprastas žaidėjas negali paslėpti ginklų kol jis yra žalioje zonoje. Žaidėjas gali juos paslėpti tik išėjęs ir grįžęs į pačią zoną. Šiuo atveju aš išlipau iš savo transporto priemonės, kuri taip pat matosi tavo pačio įrodymuose. Žaidėjas išlipęs iš savo transporto priemonės turės paskutinį savo turėtą ginklą prieš išlipant iš mašinos. Šitą dalyką galima patestuot ne vieną ir ne du kartus. Pastebėsit tikrai, jog šio pareigūno atlikti veiksmai yra neteisingi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jim_Profaci Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2023 (redaguota) prieš 12 minutes(-čių), Tomas_Norkevicius rašė: Aš tik norėčiau tau priminti ką rašiau. Tavo pačio įrodymuose galima pamatyti, jog mes abu esame saugioje zonoje. Paprastas žaidėjas negali paslėpti ginklų kol jis yra žalioje zonoje. Žaidėjas gali juos paslėpti tik išėjęs ir grįžęs į pačią zoną. Šiuo atveju aš išlipau iš savo transporto priemonės, kuri taip pat matosi tavo pačio įrodymuose. Žaidėjas išlipęs iš savo transporto priemonės turės paskutinį savo turėtą ginklą prieš išlipant iš mašinos. Šitą dalyką galima patestuot ne vieną ir ne du kartus. Pastebėsit tikrai, jog šio pareigūno atlikti veiksmai yra neteisingi Tada ponas prašome kreiptis į serverio administracija ir prašyti, kad tvarkytu šia klaida, nes itarime aiškiai parašyta vieša ginklų demonstracija, plius dar neatemiau ginklų taip, kad dar laimingai baigėsi tau Redaguota Lapkritis 19, 2023 nario Jim_Profaci Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Norkevicius Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2023 (redaguota) Šiuo atveju mes esame žaidime ir stengiamės nekišti Pagr. Administracijos tol kol tai nekenkia visiems žaidėjams. Tačiau šiuo atveju tai yra tavo klaida. Yra sakoma: "Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia", tad manau aiškinti toliau nereikia Iškart norėčiau pateikti vaizdinius įrodymus kaip atrodo tokia pati situacija su mano pačio paaiškinimu aukščiau. https://streamable.com/6akxel Prašom ir atliekam tinkamą sprendimą dėl šio pareigūno. EDIT. Taip pat pateikiu vaizdinius įrodymus, jog TIK išėjus iš saugios zonos ir į ją sugrįžus ginklai dingo savaime. https://streamable.com/2ju3pj Redaguota Lapkritis 19, 2023 nario Tomas_Norkevicius Viskas pridėta po "EDIT." Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jim_Profaci Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2023 (redaguota) Kiek matau labai viska gerai pažįsti, bet nuo teisingumo nepabėgsi taip, kad ties čia taškas, nuspres viską Gerbiamoji Policijos valdžia Redaguota Lapkritis 19, 2023 nario Jim_Profaci Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2023 Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus perspėtas Dėkui Norkevičiui už sugaišta laika ir paaiškinima mūsų komandos nariui. Profaci, nemanau, kad būtų teisingą teisti žaidėja dėl serverio bugo ar klaidos, Tuo lab jis jo net nenaudojo o laikė ginklą, manau būtų išėja tik perspėti šį žaidėją. Tomas_Norkevicius sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai