Mantas_Cancel Paskelbta Lapkritis 9, 2022 Dalintis Paskelbta Lapkritis 9, 2022 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Mantas_Cancel 2. Jūsų parduodamas turtas: Karin Sultan 3. Orientacinė kaina (privaloma): Pradinė suma 500K 4. Vaizdinė medžiaga (privaloma): 5. Papildomas komentaras (neprivaloma): Tepalai, filtrai pakeisti prieš skelbimą, važiavus nedaug, rida TIKRAI nesukta. Parduodama su numeriais LMG:000, Pilnas faršas kaip sakoma. Pirkėjams (temos autorius privalo įkelti su aukščiau esančia anketa) (pildo pirkėjai) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): 2. Jūsų siūloma suma (privaloma): 3. Komentaras (neprivaloma): Gugis_Fanta sureagavo į tai 1 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Clemmy_Berman Paskelbta Lapkritis 9, 2022 Dalintis Paskelbta Lapkritis 9, 2022 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Clemmy_Berman 2. Jūsų siūloma suma (privaloma): Keitimas 3. Komentaras (neprivaloma): Mano siūlymas būtų keistis transporto priemone, aš tau duodu Sultaną su 999 numeriais o tu man duodi Sultaną su 000 numeriais. Aka. noriu padaryti trade'ą. Mašinos nuotraukos: Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grazhvis_Chaser Paskelbta Lapkritis 9, 2022 Dalintis Paskelbta Lapkritis 9, 2022 (pildo pirkėjai) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Grazhvis_Chaser 2. Jūsų siūloma suma (privaloma): perku uz 500k 3. Komentaras (neprivaloma) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai