Jump to content

Peikiu Paulius_Jdm

Saul_Combs

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeSaul_Combs
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Paulius_Jdm
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Surakinimas ir vežimas į kalėjimą kai yra vykstantis banko veiksmas
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)HUDo nesimato, nes užlagino. Norėjau tuo metu daryti ALT+F4 -> Exit to desktop, bet būčiau gavęs daugiau sedėt, tad nedariau, ir padariau tik kalėjime. Laikas matosi desktope, įdėjau ir nuotrauką kada prasidėjo bankas (ir galima matyti mano /g žinutes, kad veiksmas yra pradėtas), pagal timestampus labai lengva sumatchint, jei jūsų IQ didesnis nei Paulius_Jdm (maži standartai).

Noriu, kad darbuotojui būtų skiriami bent du įspėjimai, kadangi dėl jo turėjau atsedėti valandą kalėjimo. Jo argumentas, kad nebuvau banke, nėra pagrįstas, kadangi tas kelias, ant kurio buvau, veda tiesiai į Banham Canyon banką: https://imgur.com/a/L0dd1mI

Pažeidimai: https://streamable.com/c1059g
Veiksmo pradžia (nuotrauka timestampų, kadangi nesimato HUDo mano vaizdo įraše, tik laikas desktope): https://imgur.com/a/FllXRNi

18th.png

.: 18th Street Gang :.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Console lentelėj paskutinis laikas 23:35:03. Kuri diena- neaišku.

Sprogmuo padėtas 23:35:05

Tau likęs atstumas nuvažiuot į banką nuo tos vietos yra ~1km. Uždaręs lentelę, kaip matom, toliau tiesiog kimarinai ant kelio. Jei turi tiek įtarimo, tai turėjai pats pirmas atsidurt prie to banko ir tada nebūtum niekur vežamas.

Iš kur turėjau žinot, kad būtent tavo gauja pradėjo banką? Tu nieko nei per voice, nei per įprastą chatą man net nebandei sakyt, kai tave įsisodinau (o laiko tikrai turėjai).

Pirma žinutė buvo įžeidinėjimai, praėjus 5min nuo bombos padėjimo (net ir papeikime jų į valias).

Kitą kartą normalesnius įodymus pasidaryk- gal kažko ir pasieksi 🙂 

Redaguota nario Paulius_Jdm
Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Paulius_Jdm rašė:

Console lentelėj paskutinis laikas 23:35:03

Sprogmuo padėtas 23:35:05

taip, paskutinis laikas 23:35:03, sprogimas, pagal mano pateiktus gaujos nario įrodymus, įvyko 23:35:02, tad žinant tai, kad tu mane surakinai dar nuo tos konsolės laiko praėjus +- 5 sekundėm, tai puikiai žinojai, kad bomba banke buvo padėta, nes policijai apie tai pranešiama nedelsiant

o ir šiaip, jei kol vežtum būtų prasidėjęs tas sprogimas, vistiek turėtum paleisti, kaip ir su sandėlio veiksmu. 

Tau likęs atstumas nuvažiuot į banką nuo tos vietos yra ~1km. Uždaręs lentelę, kaip matom, toliau tiesiog kimarinai ant kelio. Jei turi tiek įtarimo, tai turėjai pats pirmas atsidurt prie to banko ir tada nebūtum niekur vežamas.

jei tavo IQ siektų kambario temperatūrą ir perskaitytum ką aš parašiau papeikime, suprastum, kad man buvo užlaginęs hudas, neėjo nieko padaryti, nei judėti, nei kalbėti per voice chatą, nei naudoti kitų UI mygtukų,

Iš kur turėjau žinot, kad būtent tavo gauja pradėjo banką? Tu nieko nei per voice, nei per įprastą chatą man net nebandei sakyt, kai tave įsisodinau (o laiko tikrai turėjai).

vėl gi, man buvo užlaginęs hudas, aš nieko negalėjau tau nei pasakyti, nei parašyti, o ir tuo labiau nepisk man proto, kad tu būtum patikėjęs ir nepasodinęs manęs, kai tai padarei per penkias sekundes su vtd komanda 😄

Pirma žinutė buvo įžeidinėjimai, praėjus 5min nuo bombos padėjimo (net ir papeikime jų į valias).

aišku, nes šūdus darai. padariau rr, todėl tiek laiko ir praėjo 😹

Redaguota nario Saul_Combs

18th.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Saul_Combs rašė:

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeSaul_Combs
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Paulius_Jdm
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Surakinimas ir vežimas į kalėjimą kai yra vykstantis banko veiksmas
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)HUDo nesimato, nes užlagino. Norėjau tuo metu daryti ALT+F4 -> Exit to desktop, bet būčiau gavęs daugiau sedėt, tad nedariau, ir padariau tik kalėjime. Laikas matosi desktope, įdėjau ir nuotrauką kada prasidėjo bankas (ir galima matyti mano /g žinutes, kad veiksmas yra pradėtas), pagal timestampus labai lengva sumatchint, jei jūsų IQ didesnis nei Paulius_Jdm (maži standartai).

Noriu, kad darbuotojui būtų skiriami bent du įspėjimai, kadangi dėl jo turėjau atsedėti valandą kalėjimo. Jo argumentas, kad nebuvau banke, nėra pagrįstas, kadangi tas kelias, ant kurio buvau, veda tiesiai į Banham Canyon banką: https://imgur.com/a/L0dd1mI

Pažeidimai: https://streamable.com/c1059g
Veiksmo pradžia (nuotrauka timestampų, kadangi nesimato HUDo mano vaizdo įraše, tik laikas desktope): https://imgur.com/a/FllXRNi

Sveikas, atsiprašau kad isikišu bettt, visai daug prirašei paskaičiau supratau. Pažiurėjau įrodymus tai nelabai kažka tinka jie 😄 klastoti mano manymu,  Banko ft yra kada sprogsta data gudd. Taippat, įrodymai kur pasodino tave ten nesimato nei datos dienos nei valandų apart consoles, tai nesuprasi kada čia tave pasodino į tą kalėjimą ar vakar ar užvakar ar prieš savaite,mėnesį nesuprasi žodžiu. O apie kita fotke kur yra kad kalėjime stovi tai čia gal iš seniau atsisėdai į kalejimą prisijungiai po kiek laiko ir pradėjai čia už senus bajerius su Jdm'ų koliotis 

Redaguota nario Tashke_Zales

image.thumb.png.41450238fd2200189f8de356d71971b6.png

Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods

Nuoroda į atsakymą

prieš 20 minutes(-čių), Tashke_Zales rašė:

Sveikas, atsiprašau kad isikišu bettt, visai daug prirašei paskaičiau supratau. Pažiurėjau įrodymus tai nelabai kažka tinka jie 😄 klastoti mano manymu,  Banko ft yra kada sprogsta data gudd. Taippat, įrodymai kur pasodino tave ten nesimato nei datos dienos nei valandų apart consoles, tai nesuprasi kada čia tave pasodino į tą kalėjimą ar vakar ar užvakar ar prieš savaite,mėnesį nesuprasi žodžiu. O apie kita fotke kur yra kad kalėjime stovi tai čia gal iš seniau atsisėdai į kalejimą prisijungiai po kiek laiko ir pradėjai čia už senus bajerius su Jdm'ų koliotis 

labas. kokie klastojimai? aš tau rimtai praleisiu tiek laiko klastojant tokius įrodymus tik tam, kad kažkoks mentas gautų darbo įspėjimus, kuriuos ir taip gali lengvai nusiimti? viskas yra. tuo labiau, teisėsaugininkas visų atžvilgiu turėtų filmuoti visą savo žaidimą, tad skatinu teisėsaugininką įkelti vaizdo įrašą su data ir pačiam prisigauti (ko aišku, nebus, nes sakys, kad nefilmavo/nenusiclippino)

Redaguota nario Saul_Combs

18th.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), Saul_Combs rašė:

labas. kokie klastojimai? aš tau rimtai praleisiu tiek laiko klastojant tokius įrodymus tik tam, kad kažkoks mentas gautų darbo įspėjimus, kuriuos ir taip gali lengvai nusiimti? viskas yra. tuo labiau, teisėsaugininkas visų atžvilgiu turėtų filmuoti visą savo žaidimą, tad skatinu teisėsaugininką įkelti vaizdo įrašą su data ir pačiam prisigauti (ko aišku, nebus, nes sakys, kad nefilmavo/nenusiclippino)

Na ka aš galiu žinoti gal čia tavo priešas koks ir labai nori kad jį išmestu iš PD, ir suklastojai iš kur man žinoti, ir beje lengva nera nusiimti įspejimą, tu nuotrauka atsiusk kur matytus data kad tave pasodino tada būtent...

image.thumb.png.41450238fd2200189f8de356d71971b6.png

Ghetto Block Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods

Nuoroda į atsakymą

prieš 19 minutes(-čių), Saul_Combs rašė:

Clippinu tada, kai reikia, arba kai būna paprašyta iš anksto, o ne kai random gaujinį su 50 star vežu pasėdėt.

Nuoroda į atsakymą

prieš 7 valandas(-ų), Paulius_Jdm rašė:

Clippinu tada, kai reikia, arba kai būna paprašyta iš anksto, o ne kai random gaujinį su 50 star vežu pasėdėt.

tai aišku, nieko kito ir nesitikėjau,

prieš 7 valandas(-ų), Tashke_Zales rašė:

nuotrauka atsiusk kur matytus data kad tave pasodino tada būtent...

pagrindinė administracija visuomet gali patikrinti logus, jei tau taip reikia ir nori dėmesio gaut - kreipkis į juos

18th.png

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus perspėtas.

• Saulai, gali nemėgt manęs ir dar labiau nemėgt po šio papeikimo. Tačiau darbuotoja bausiu tik žodiškai dėl blogų įrodymų. Ir susidarusios situacijos, kurią paaiškinsiu žemiau.
  • Diskutavau situacija su darbuotoju. Kaip supratau kolektyvas darė bendrą /gaudomų sarašo valymą. Buvai tu gaudomas ir begiojai su mociku, o turbūt abu suprantam, kad su mocu bėgt linksmą, bet ir lengva pagaut jei nukrenti, tačiau. Pagal surinktą informacija, darbuotojai tiesiog pražiopsojo tai kas vyko ir net nepastebėjo, kad chate išlindo pranešimas. O pamatė, kad stovi vietoj iškart greit surakino ir pasodino, nu žioplai. Manau reiktu tikrai daugiau atidumo, bet, vėlgi po įtempto gaudymo proceso, tikrai gali pasimatyti tai. Ir tai nėra atmazas, pilnai sutinku su Saulo pasakymu, ir žinau kad PD turi reguot i bankus grobimus ir tt o ne gaudomus, bet vėl gi, kodėl banko metu tu nebuvai prie banko? Tad kaip minėjau. Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus perspėtas.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...