Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aivis_Turbo 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Kentas_Malbaro 3. Priežastis: nuzudes mane toliau saude i mano masina,bandimas sunaikinti mano masina 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/pghhuh Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 tave tik nusoviau masina kulka pataikiau ir isvaziavau masina gi tavo nesusprogo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 prieš 5 valandas(-ų), Kentas_Malbaro rašė: tave tik nusoviau masina kulka pataikiau ir isvaziavau masina gi tavo nesusprogo saudei visa laika kol servas mane i ligonine nugetino,po mitres dar ne viena ir ne du kartus saudei,nepisk prota Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 bet masina juk nesusprogo iki dabar su ja vazineji Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Žaidėjas nubaustas Aivis_Turbo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai