Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aivis_Turbo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Jim_Profaci 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Non-rp dauzo mano masina su PD darbine masina,jo buves kolega daro nonrp gadina mano masina ir Jim_Profaci jam padeda,ne tik Kentas_Malbaro nebaudzia bet dar ir padeda mano turta gadinti,lepk @Zygis_Budrys persiskaityti taisykles savo darbuotojam nes neko nezino Jim_Profaci,kaip isvis toks i PD patenko,ciuju neko ju perdaug neklausiat kad net paprastu taisykliu nezino :d as jam aiskinu taisykles PD nes pusgalvis neko nezino 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/et0239 Redaguota Lapkritis 23, 2023 nario Aivis_Turbo Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 dabar neislysi is bazes vartu verkiam krentam. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 prieš 3 minutes(-čių), Kentas_Malbaro rašė: dabar neislysi is bazes vartu verkiam krentam. tu pridaryk fafline pasalpini jibanas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 prieš 1 valandą, Aivis_Turbo rašė: tu pridaryk fafline pasalpini jibanas Pasalpini tu gyvenima susirask autiste 30m bicui kapoja dar lmg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 @Jim_Profaci laukiu įrodymu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jim_Profaci Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 23, 2023 Tiesiai šviesiai pasakius, kai yra niekinami policijos departamento darbuotojai ir tokie kaip aivis galvoja, kad taip gali daryti, iššaukia neapgalvotus veiksmus, gaila nenufilmavau kaip jis mus žemino, bet vienas atsitrenkimas mano nuomonė nėra tyčinis ir ištikrujų taip ir būvo viena kartą atsitrenkiau, nes tuo metu su kentu kalbėjau ir jis nuvažiavo, suprasčiau jei būčiau visą tą naktį jį terorizavęs, bet viskas jūsų rankose Gerbiamoji Policijos valdžia. Tevas_Spartak ir Check_Bass sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Šis asmuo nebedirba PD komandoje. Tema rakinama Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai