Sussy_Wussy Paskelbta Lapkritis 24, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 24, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Sussy_Wussy 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Rafaelis_Kirminas 3. Priežastis: Cytinimas (aim), per viena diena biciukas ismoko saudyt ir viska i krutine. 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/1FDSGWInSbsACb/BVSiBPcCoLnx?invite=cr-MSwxaUwsMjA0NDk3ODc4LA Andzelika_Cruz, Aidas_Rocka, Lawrence_Taylor ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Mano pov video matosi kaip mane ožiuku vadini, o pats čia skundus man rašai. Mano Pov: Don_Alvarez sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sussy_Wussy Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 (redaguota) prieš 7 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Mano pov video matosi kaip mane ožiuku vadini, o pats čia skundus man rašai. Mano Pov: geras pov ko cia ta galva taip uzlockino? https://medal.tv/games/screen-capture/clips/1FEdVSt1MBP8i3/d1337Rl07dTv?invite=cr-MSxxeEUsMjA0NDk3ODc4LA Redaguota Lapkritis 25, 2023 nario Sussy_Wussy Cortez_Lukas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 prieš 6 minutes(-čių), Sussy_Wussy rašė: geras pov ko cia ta galva taip uzlockino? https://medal.tv/games/screen-capture/clips/1FEdVSt1MBP8i3/d1337Rl07dTv?invite=cr-MSxxeEUsMjA0NDk3ODc4LA Visi kurie moka šaudyti pukiai supranta kad aš noobas esu ir nemoku šaudyti, nenaudoju jokiu tavo tu aimlockų apie kuriuos tu daugiau žinai negu aš. Siūlau praleisti daugiau laiko DM arenoje su savo pažystamu tu irgi tokiu prijomų išmoksi. Aidas_Rocka, Lawrence_Taylor, Andzelika_Cruz ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Albinas_Darbalaukis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Ka tu cia svaigsti NEMOKI PRALAIMET? Sussy_Wussy sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 prieš 13 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Mano pov video matosi kaip mane ožiuku vadini, o pats čia skundus man rašai. Mano Pov: :Dddd kad batonas esi visi zino, apsiverkes visiems skundus rasai. Bent aima geresni isipust galejai, kad ne ant galvos lokintu 0.25 speed 0;5sekunde ir galas gerai ten taikinukas ant sussio galvos uzsiveda Mark_Stevenson sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sussy_Wussy Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 (redaguota) prieš 5 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė: :Dddd kad batonas esi visi zino, apsiverkes visiems skundus rasai. Bent aima geresni isipust galejai, kad ne ant galvos lokintu 0.25 speed 0;5sekunde ir galas gerai ten taikinukas ant sussio galvos uzsiveda biciukas apie skriptus suzinojo, is dienpinigiu nusipirko ir max fova uzsimete, pradzioj irgi sove i Toma uzlockino dar i masina sedinti xD \ @Rafaelis_Kirminashttps://medal.tv/games/screen-capture/clips/1FElWXJH40UEAp/d1337BkDFEge?invite=cr-MSxYMmYsMjA0NDk3ODc4LA sita paaiskink Redaguota Lapkritis 25, 2023 nario Sussy_Wussy Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 prieš 3 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė: :Dddd kad batonas esi visi zino, apsiverkes visiems skundus rasai. Bent aima geresni isipust galejai, kad ne ant galvos lokintu 0.25 speed 0;5sekunde ir galas gerai ten taikinukas ant sussio galvos uzsiveda Tai jeigu aš batonas kuris skundus visiems rašo tai reiškias mes turim dar viena batoną. Ir matau tau tai tikrai mano dėmesio visada reikia, nedalyvavai šitoje situacijoje nekomentuok išviso, nes teisybės jokios neįrodai. Ką tik, Sussy_Wussy rašė: biciukas apie skriptus suzinojo, is dienpinigiu nusipirko ir max fova uzsimete, pradzioj irgi sove i Toma uzlockino dar i masina sedinti xD Kokie lockai mašinoje? ką tu šneki žmogau, pateik analyzę mielai pažiūrėsiu. Žodžiu kadangi taip verkiat prisipažinsiu kad esu kietesnis gangsteris už jus vos mėnesi GTA pažaides Grindinat GTA nežinau kiek metų ir prasileidžiat nuo žalio žmogaus ant GTA, gėda Aidas_Rocka sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sussy_Wussy Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 prieš 1 minutę, Rafaelis_Kirminas rašė: Tai jeigu aš batonas kuris skundus visiems rašo tai reiškias mes turim dar viena batoną. Ir matau tau tai tikrai mano dėmesio visada reikia, nedalyvavai šitoje situacijoje nekomentuok išviso, nes teisybės jokios neįrodai. Kokie lockai mašinoje? ką tu šneki žmogau, pateik analyzę mielai pažiūrėsiu. Žodžiu kadangi taip verkiat prisipažinsiu kad esu kietesnis gangsteris už jus vos mėnesi GTA pažaides Grindinat GTA nežinau kiek metų ir prasileidžiat nuo žalio žmogaus ant GTA, gėda https://medal.tv/games/screen-capture/clips/1FElWXJH40UEAp/d1337BkDFEge?invite=cr-MSxYMmYsMjA0NDk3ODc4LA Aidas_Rocka ir Albinas_Darbalaukis sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Ką tik, Sussy_Wussy rašė: https://medal.tv/games/screen-capture/clips/1FElWXJH40UEAp/d1337BkDFEge?invite=cr-MSxYMmYsMjA0NDk3ODc4LA Man juokas ima iš tavo tokiu pastebėjimų, ką man taikynuką į dangų laikyti? Luka_Tony, Aidas_Rocka, Albinas_Darbalaukis ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 prieš 10 valandas(-ų), Rafaelis_Kirminas rašė: Tai jeigu aš batonas kuris skundus visiems rašo tai reiškias mes turim dar viena batoną. Ir matau tau tai tikrai mano dėmesio visada reikia, nedalyvavai šitoje situacijoje nekomentuok išviso, nes teisybės jokios neįrodai. toks esi, buvai ir busi. pasiziurek videkus, pvz sita prieš 10 valandas(-ų), Sussy_Wussy rašė: https://medal.tv/games/screen-capture/clips/1FElWXJH40UEAp/d1337BkDFEge?invite=cr-MSxYMmYsMjA0NDk3ODc4LA nespejus nusitaikyt tavo taikinukas jau veda paskui zmogu XDD paskutinem sekundem tavo pacio videke, net nenoriu kalbet koks hujovas aimas nes galvyte gerai lockina. Sussy_Wussy sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 25, 2023 prieš 6 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė: toks esi, buvai ir busi. pasiziurek videkus, pvz sita nespejus nusitaikyt tavo taikinukas jau veda paskui zmogu XDD paskutinem sekundem tavo pacio videke, net nenoriu kalbet koks hujovas aimas nes galvyte gerai lockina. Juokdarys esi, lockintojau tu, jeigu kazkas kazka lockina tai tik tavo tevai tave kambary. Hujovas aimas, sakyciau neblogas aimas mano jeigu cyteriu vadinat Lawrence_Taylor, Luka_Tony ir Sussy_Wussy sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Lapkritis 26, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 26, 2023 Atmesta. Rafaelis_Kirminas, Andzelika_Cruz, Sussy_Wussy ir 1 kitas sureagavo į tai 1 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai