Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2023 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Rafaelis_Kirminas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Baubas_Ispera 3. Priežastis: Čytinimas. 4. Vaizdinė medžiaga: Labai tikėtinas aim naudojimas šiame video [Prašiau pateikti POV labai daug kartų, tačiau žaidėjas atsisakė filmuoti nes yra labai ilgai žaidžiantis žaidėjas, civilis ir jis niekada nefilmuoja žaidimo]: Streamable Kur mane nužudė paskutini syki pažiūrėkit į flickus kuriuos jis sušaudė. Dar vienas video kuriame turbūt jį iškrashino ar kas buvo tačiau jo aimlockas toliau lockino ant manes [Nors jeigu žaidėjas būna išcrashintas jis niekada nebejuda daugiau]: Untitled video - Made with Clipchamp (14) (streamable.com) Žaidėjas sugryžes mane nušovė iš vieno šūvio [Pamiršo settingus gal pasikeisti]: Untitled video - Create and share your videos with Clipchamp DMG lentelė kurioje matosi gautas Damage: Imgur: The magic of the Internet Redaguota Lapkritis 27, 2023 nario Rafaelis_Kirminas Afvgust_Balandis, Tautvydas_Karalius, Lukiss_Naujas ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 10 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Lapkritis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2023 @Baubas_Ispera Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Lapkritis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2023 (redaguota) ryt iskirpsiu . tiesiog gavau crasha jis ten matosi is jo video mane jibasina sau bbz kiek kartu bet as buvau crashe. paskui pasijungiau ziuriu ant stogo kazka pisau shota is batu iskrito ciuvas nesupratau nieko ir toliau sau ten sedejau iki kol mentai atvare. ryt numesiu pov diena snd nekarpisiu tikrai. bet masciau apie tai o jis nebuvo pasikeites kada savo char i moters skin nes ten su juo girdejau kad bugu yra tai gal cia is tos pacios temos. Redaguota Lapkritis 27, 2023 nario Baubas_Ispera D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Baubas_Ispera rašė: ryt iskirpsiu . tiesiog gavau crasha jis ten matosi is jo video mane jibasina sau bbz kiek kartu bet as buvau crashe. paskui pasijungiau ziuriu ant stogo kazka pisau shota is batu iskrito ciuvas nesupratau nieko ir toliau sau ten sedejau iki kol mentai atvare. ryt numesiu pov diena snd nekarpisiu tikrai. bet masciau apie tai o jis nebuvo pasikeites kada savo char i moters skin nes ten su juo girdejau kad bugu yra tai gal cia is tos pacios temos. Niekada moters skino nebuvau užsidėjas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Lapkritis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 28, 2023 (redaguota) prasom povai pirmas pries 00:00 - https://streamable.com/sdmor1 cia kaip tik gavau crasha random net nzn kdl. antras pov po 00:00 https://streamable.com/k7y5o9 o cia sekantys pov kur prasiai nzn kam - https://streamable.com/2j4fqk palieku adminu teisei spresti kur cia cheatai nes tas one shotas tai be rysio yra atsisukau ir one tap. manau reiketu tvarkyti skyles servo su moters kunu kas zaidzia tas pats buna tai dbr dar ir su bx skin prasides bairia tai ka zn. Redaguota Lapkritis 28, 2023 nario Baubas_Ispera Sussy_Wussy sureagavo į tai 1 D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Lapkritis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 28, 2023 va ikeliau snd nes matau stresuoji baisiai kad 2v1 ir vistiek karts nuo karto ivenas iskrisdavo . prasom pov is mano kameros puses o aimas kurioi vietoi nzn cia reiktu destroyer 3000 kviest kad toki pas mane rastu xD D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 28, 2023 prieš 23 minutes(-čių), Baubas_Ispera rašė: prasom povai pirmas pries 00:00 - https://streamable.com/sdmor1 cia kaip tik gavau crasha random net nzn kdl. antras pov po 00:00 https://streamable.com/k7y5o9 o cia sekantys pov kur prasiai nzn kam - https://streamable.com/2j4fqk palieku adminu teisei spresti kur cia cheatai nes tas one shotas tai be rysio yra atsisukau ir one tap. manau reiketu tvarkyti skyles servo su moters kunu kas zaidzia tas pats buna tai dbr dar ir su bx skin prasides bairia tai ka zn. Ikelk dar tuos POV kur ant geležinkelio flickus šaudei Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Lapkritis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 28, 2023 prieš 10 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: Ikelk dar tuos POV kur ant geležinkelio flickus šaudei as tau juk sakiau kad nefilmavau pradejai verkt cia del kazkokiu cytu ir nesamoniu tada pradejau filmuoti isijungias. pasidomek apie gta daugiau kaip veikia cia move'mentas ir ties visi d'sinkai. as pats cia zalias dar nor zaidziu ne pirma diena. tu menesi prisiregines jau cia cytu ekspertu tapai nors vapsie zalias esi cj net gamyklos nemates dar. D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Lapkritis 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 28, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Baubas_Ispera rašė: as tau juk sakiau kad nefilmavau pradejai verkt cia del kazkokiu cytu ir nesamoniu tada pradejau filmuoti isijungias. pasidomek apie gta daugiau kaip veikia cia move'mentas ir ties visi d'sinkai. as pats cia zalias dar nor zaidziu ne pirma diena. tu menesi prisiregines jau cia cytu ekspertu tapai nors vapsie zalias esi cj net gamyklos nemates dar. Akyvaizdus flickai buvo kuriuos norėjau pamatyti. laukiam administracijos atsakymo tada. Aidas_Rocka, Afvgust_Balandis ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Lapkritis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 28, 2023 Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai