Viena_Meile Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Viena_Meile 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Afvgust_Balandis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free bega, pasigavo, nedėjo starų, tiesiog pasodino nes "gaujinis, turi star" 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): "Policininkai gali naudoti komanda /bega ant žaidėjo su ketinimu skirti įtarimą už atliktus nusižengimus turint jiems atitinkamus įrodymus (žr. Įtarimų sąrašas)." Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 @Afvgust_Balandis pateik irodymus Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Afvgust_Balandis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 (redaguota) Sveikas, /bega tau buvo uzdeta, uz tai, kad turejai 5 star + https://streamable.com/sy9euq ka ce darei draugas, dziaukis, kad pamirsau sudeti itarimus + esu naujas supanikavau ir pamirsau tau sudeti juos. Zek saves Redaguota Lapkritis 29, 2023 nario Afvgust_Balandis OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Viena_Meile Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 (redaguota) prieš 1 minutę, Afvgust_Balandis rašė: Sveikas, /bega tau buvo uzdeta, uz tai, kad turejai 5 star + https://streamable.com/sy9euq ka ce darei draugas, dziaukis, kad pamirsau sudeti itarimus + esu naujas supanikavau ir pamirsau tau sudeti juos. Kas čia per įrodymai, kur net nicko nesimato? Mes ten tryse buvom, gal aš šokau tuo metu? Negaruok p.s Savo įrodymuose pats rodai kaip Markui kuris pradėjo šaudyti duodi baudą, kodėl tuomet jam nededi starų, jei man "pamiršai"? Kvepia diskriminacija vaikinas Redaguota Lapkritis 29, 2023 nario Viena_Meile Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Afvgust_Balandis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Ką tik, Viena_Meile rašė: Kas čia per įrodymai, kur net nicko nesimato? Mes ten tryse buvom, gal aš šokau tuo metu? Negaruok Video irase matosi, kai pradejau tave sekti, o jei reikia geresniu irodymu galiu juos pateikti OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Viena_Meile Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Ką tik, Afvgust_Balandis rašė: Video irase matosi, kai pradejau tave sekti, o jei reikia geresniu irodymu galiu juos pateikti Ką reiškia "reikia?" Tavo valia čia, pateikti ar ne, nes baus Žygis tave, ne mane. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Afvgust_Balandis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 prieš 3 minutes(-čių), Viena_Meile rašė: Kas čia per įrodymai, kur net nicko nesimato? Mes ten tryse buvom, gal aš šokau tuo metu? Negaruok p.s Savo įrodymuose pats rodai kaip Markui kuris pradėjo šaudyti duodi baudą, kodėl tuomet jam nededi starų, jei man "pamiršai"? Kvepia diskriminacija vaikinas Na jie nezinau ka veike, nes kai atvaziau niekas nesisaude, o kai tik nuvaziavau saudei TU ar as klystu ? OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Viena_Meile Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 prieš 7 minutes(-čių), Afvgust_Balandis rašė: Na jie nezinau ka veike, nes kai atvaziau niekas nesisaude, o kai tik nuvaziavau saudei TU ar as klystu ? Vis dar nematau įrodymų, kad šaudžiau. Pavargau ginčytis mesk tu tą visą medžiagą ką turi, čia tau vartytis reikia, o ne man "reikia" tų įrodymų. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Su palengvinta programa https://streamable.com/2ncygc , dabar gal matysi. Viena_Meile sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Viena_Meile Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Palieku spręst Žygiui, atstumas kaip nuo paleto iki LS, nežinau apie ką jūs šnekat draugai Andzelika_Cruz sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 29, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas. Rašei /sms ir tikėjaus kad nebus įrodymu pagal tavo pateikta info tačiau pateikus darbuotojui įrodymus papeikimas buvo atmestas. Minėjai, kad atstumas didelis, taip tavo nickname nesimatė tačiau, mes turim galimybe /sekti žaidėjus ir sekimas tiksliai rodė ant tavęs, jeigu sakai, kad ten buvai ne tu, tada reiktu rašyti kaip serverio klaida. Nes serverio administracijos patikimu ši sistema veikia teisiklingai. Pagal video matosi du traseriai, vienas link taves kitas nuo tavęs, plius kaip minėjai /sms tu su draugu šaudeisi, tai užfiksavo darbuotojas, todėl jis turėjo pilną teisę dėti /bėga komanda. Check_Bass, Afvgust_Balandis, Viena_Meile ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai