Jump to content

Peikiu Afvgust_Balandis

Viena_Meile

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Viena_Meile
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Afvgust_Balandis
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free bega, pasigavo, nedėjo starų, tiesiog pasodino nes "gaujinis, turi star"
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

image.thumb.png.22032c89f56ab83803be68eed5b2e49a.png

"Policininkai gali naudoti komanda /bega ant žaidėjo su ketinimu skirti įtarimą už atliktus nusižengimus turint jiems atitinkamus įrodymus (žr. Įtarimų sąrašas)."

JUGqHmv.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas, /bega tau buvo uzdeta, uz tai, kad turejai 5 star  + https://streamable.com/sy9euq ka ce darei draugas, dziaukis, kad pamirsau sudeti itarimus + esu naujas supanikavau ir pamirsau tau sudeti juos. 

Zek saves 

Redaguota nario Afvgust_Balandis

OG CEPEK

image.thumb.png.bc7ba79ecd2fcb7e52cf91a6551aef6f.png

SHOTTAZ 

Untitled-1.png.796d113b8455d2953a2488f3b6392e07.png

-----------------------------------------------------------------------------------

#Renkuosi nedrebėti

imgur.png.a7695cef4368b4542559c387725d0bdb.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Afvgust_Balandis rašė:

Sveikas, /bega tau buvo uzdeta, uz tai, kad turejai 5 star  + https://streamable.com/sy9euq ka ce darei draugas, dziaukis, kad pamirsau sudeti itarimus + esu naujas supanikavau ir pamirsau tau sudeti juos. 

Kas čia per įrodymai, kur net nicko nesimato? Mes ten tryse buvom, gal aš šokau tuo metu? Negaruok

p.s Savo įrodymuose pats rodai kaip Markui kuris pradėjo šaudyti duodi baudą, kodėl tuomet jam nededi starų, jei man "pamiršai"? Kvepia diskriminacija vaikinas

Redaguota nario Viena_Meile

JUGqHmv.png

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Viena_Meile rašė:

Kas čia per įrodymai, kur net nicko nesimato? Mes ten tryse buvom, gal aš šokau tuo metu? Negaruok

Video irase matosi, kai pradejau tave sekti, o jei reikia geresniu irodymu galiu juos pateikti

OG CEPEK

SHOTTAZ 

-----------------------------------------------------------------------------------

#Renkuosi nedrebėti

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Viena_Meile rašė:

p.s Savo įrodymuose pats rodai kaip Markui kuris pradėjo šaudyti duodi baudą, kodėl tuomet jam nededi starų, jei man "pamiršai"? Kvepia diskriminacija vaikinas

Na jie nezinau ka veike, nes kai atvaziau niekas nesisaude, o kai tik nuvaziavau saudei TU ar as klystu ? 

OG CEPEK

SHOTTAZ 

#Renkuosi nedrebėti

Nuoroda į atsakymą

prieš 7 minutes(-čių), Afvgust_Balandis rašė:

Na jie nezinau ka veike, nes kai atvaziau niekas nesisaude, o kai tik nuvaziavau saudei TU ar as klystu ? 

Vis dar nematau įrodymų, kad šaudžiau. Pavargau ginčytis mesk tu tą visą medžiagą ką turi, čia tau vartytis reikia, o ne man "reikia" tų įrodymų.

JUGqHmv.png

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas.

• Rašei /sms ir tikėjaus kad nebus įrodymu pagal tavo pateikta info tačiau pateikus darbuotojui įrodymus papeikimas buvo atmestas.
  • Minėjai, kad atstumas didelis, taip tavo nickname nesimatė tačiau, mes turim galimybe /sekti žaidėjus ir sekimas tiksliai rodė ant tavęs, jeigu sakai, kad ten buvai ne tu, tada reiktu rašyti kaip serverio klaida. Nes serverio administracijos patikimu ši sistema veikia teisiklingai.
  • Pagal video matosi du traseriai, vienas link taves kitas nuo tavęs, plius kaip minėjai /sms tu su draugu šaudeisi, tai užfiksavo darbuotojas, todėl jis turėjo pilną teisę dėti /bėga komanda.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...