Jump to content

Peikiu Luksis_Flux

Vadik_Cakcak

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Vadik_Cakcak
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Luksis_Flux
3. Priežastys:  Free ban 
4. Vaizdinė medžiaga:   Vyko susisaudymas 4ryto  ir praejus 20minuciu po sio susisaudymo gavau uzblokavima is administratoriaus uz cytinima, uzpildzius unban anketa forume administratorius pateike visiskai neaiskius irodymus kuriuose neimanoma izvelgti kur cia buvo koks cytinimas ar nelegalios programos  administratorius nei povo prase nk , kaip man irodyt savo nekaltuma nei paaiskino man situacija ir manau administratorius turejo suprast kad esu naujokas uzsiregistraves pries pora dienu ir mane  ispeti del pov filmavimo.

Panasi situacija - 

Redaguota nario Vadik_Cakcak
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 6 minutes(-čių), Luksis_Flux rašė:

Čia sakai irgi kad filmuot nežinojai?

https://imgur.com/a/v6suDh6

Tu visiskai nesigaudai  dabar bandai argumentuoti  asmeniniais susirasynejimais kai pats nei buvai linkes prasyti pov ir ikeles ta savo pzu daryta vaizdo irasa visiskai nepaaiskini kur tau cia yra neleistinos programos ar cytinimas  ir nesi visiskai linkes normaliai isspresti sitos situacijos prasyciau rimtumo kaip is administratoriaus ir nekelti bereikalingu diskusiju as viska pasakiau is savo puses noreciau kad tu atsakytum i mano esamus klausimus ir nefreepostintum po siuo papeikimu.

Redaguota nario Vadik_Cakcak
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• po 2 savaičių...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...