Vadik_Cakcak Paskelbta Lapkritis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Vadik_Cakcak 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Luksis_Flux 3. Priežastys: Free ban 4. Vaizdinė medžiaga: Vyko susisaudymas 4ryto ir praejus 20minuciu po sio susisaudymo gavau uzblokavima is administratoriaus uz cytinima, uzpildzius unban anketa forume administratorius pateike visiskai neaiskius irodymus kuriuose neimanoma izvelgti kur cia buvo koks cytinimas ar nelegalios programos administratorius nei povo prase nk , kaip man irodyt savo nekaltuma nei paaiskino man situacija ir manau administratorius turejo suprast kad esu naujokas uzsiregistraves pries pora dienu ir mane ispeti del pov filmavimo. Panasi situacija - Redaguota Lapkritis 30, 2023 nario Vadik_Cakcak Don_Alvarez, Mark_Rosenberg, Stanley_Williams ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Lapkritis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2023 Čia sakai irgi kad filmuot nežinojai? Pov išsaugomas kad pats turėtum kažką parodyt iš savo puses. https://imgur.com/a/v6suDh6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vadik_Cakcak Paskelbta Lapkritis 30, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2023 (redaguota) prieš 6 minutes(-čių), Luksis_Flux rašė: Čia sakai irgi kad filmuot nežinojai? https://imgur.com/a/v6suDh6 Tu visiskai nesigaudai dabar bandai argumentuoti asmeniniais susirasynejimais kai pats nei buvai linkes prasyti pov ir ikeles ta savo pzu daryta vaizdo irasa visiskai nepaaiskini kur tau cia yra neleistinos programos ar cytinimas ir nesi visiskai linkes normaliai isspresti sitos situacijos prasyciau rimtumo kaip is administratoriaus ir nekelti bereikalingu diskusiju as viska pasakiau is savo puses noreciau kad tu atsakytum i mano esamus klausimus ir nefreepostintum po siuo papeikimu. Redaguota Lapkritis 30, 2023 nario Vadik_Cakcak Rymas_Vandziogala, Don_Alvarez, Stanley_Williams ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gruodis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 13, 2023 Sutinku, kad užblokavimui trūksta vaizdinės medžiagos, todėl kreditai grąžinti. Vadik_Cakcak sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai