Jump to content

Peikiu Dominykas_Snow

Misteris_Leo

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Leo

2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dominykas_Snow

3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:

Iškvietus policija, kai mieste vyksta susšaudymai ir visokiu kitų KET pažeidimų, bei kitų žaidėjų trukdymai Policija Į IŠKVIETIMUS NEREAGUOJA 

Nesilaikė šių Policijos darbuotojui priklausomų pareigybių:

1.Policininkas privalo vykti į iškvietimus su įjungtais švyturėliais. Policininkas privalo bendrauti pagarbiai su visais žaidėjais.

2. Policininkas privalo sulaikyti gaudomus, vykti į žmonių ar serverio iškvietimus išskyrus veiklos metu (plėšimai, treniruotės, grobimai, masiniai susišaudymai ir kt.).

8. Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti.

Viskas buvo informuota policininkui ir minėta, jog į iškvieitmus niekas neraguoja tie asmenys pradėjo susišaudymą, bei trikdė miesto ir miesto gyventojų rimtį

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

Pirmas vaizdo įrašas iškvietimas: https://streamable.com/dji3ws

Antras vaizdo įrašas suėmimas https://streamable.com/cnbi76

Redaguota nario Misteris_Leo
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Mažiau verkimu https://streamable.com/ek17qw prašom priimtas iškvietimas iš furisto į kuri šaudė. į dvi dalis nepasidalinsiu aš kad tavo norus tenkinčiau. 

https://streamable.com/uwjvkj įrodymai už ką gavai starus nors pas tave irgi matosi 

1.Policininkas privalo vykti į iškvietimus su įjungtais švyturėliais. Policininkas privalo bendrauti pagarbiai su visais žaidėjais: Buvo primtas iškvietimas su kolega atskridom su sraigtasparniu tas kiek žinau mirgalkiu neturiu 

2. Policininkas privalo sulaikyti gaudomus, vykti į žmonių ar serverio iškvietimus išskyrus veiklos metu (plėšimai, treniruotės, grobimai, masiniai susišaudymai ir kt.): Nusikaltėliai sugauti kiek turėjau įrodymus tam ir sudėjau buvo sakyta numesi įrodymus sugausiu, bet kiek matau nieko nemetei įškart bėgai ppk rašyt kaip mažas vaikas.

8. Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti: Tavo įrodymuose pačio matosi kad buvo pataikyta į padangas, iš skręndantčio sraigtasparnio nėra lengva norėčiau pamatyt, kaip tau sektusi.

Redaguota nario Dominykas_Snow

Untitled-3.png.0c47a89f79d74952bb6377ebafda6a6f.png  GUADA.png

Nuoroda į atsakymą

On 2023-12-01 at 20:12, Dominykas_Snow rašė:

Mažiau verkimu https://streamable.com/ek17qw prašom priimtas iškvietimas iš furisto į kuri šaudė. į dvi dalis nepasidalinsiu aš kad tavo norus tenkinčiau. 

https://streamable.com/uwjvkj įrodymai už ką gavai starus nors pas tave irgi matosi 

1.Policininkas privalo vykti į iškvietimus su įjungtais švyturėliais. Policininkas privalo bendrauti pagarbiai su visais žaidėjais: Buvo primtas iškvietimas su kolega atskridom su sraigtasparniu tas kiek žinau mirgalkiu neturiu 

2. Policininkas privalo sulaikyti gaudomus, vykti į žmonių ar serverio iškvietimus išskyrus veiklos metu (plėšimai, treniruotės, grobimai, masiniai susišaudymai ir kt.): Nusikaltėliai sugauti kiek turėjau įrodymus tam ir sudėjau buvo sakyta numesi įrodymus sugausiu, bet kiek matau nieko nemetei įškart bėgai ppk rašyt kaip mažas vaikas.

8. Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti: Tavo įrodymuose pačio matosi kad buvo pataikyta į padangas, iš skręndantčio sraigtasparnio nėra lengva norėčiau pamatyt, kaip tau sektusi.

Išplėsti  

1. Vienas pd dirbi? 

2. Tai kad jei mano video žiūrėjai tas ant kalno pabėgo, o sulaikei mane. Pasiaiškinimas buvo, bet nieko neklausei ir savo principus rodei. Ai beje sakei, visus sugausi, o įrodymų neprašei. Klausei draugelių. 

3. Aš bėglys buvau? Aš star neturėjau ir jokio ginklo nedemonstravau iki tol kol nulipau nuo moco, tai kam tada šaudai į civilius? Plius bėgimo nebuvo ir viskas buvo pasakyta tik, kai buvo uždėti antrankiai. 🙂

Nuoroda į atsakymą

1. Vienas pd dirbi?  Ne vienas, bet kiek matai yra įrodymai paimtas iškvietimas dėl to laisvas 

2. Tai kad jei mano video žiūrėjai tas ant kalno pabėgo, o sulaikei mane. Pasiaiškinimas buvo, bet nieko neklausei ir savo principus rodei. Ai beje sakei, visus sugausi, o įrodymų neprašei. Klausei draugelių: Iš mano perspektyvos nesimatė, kad jis šaudo ką matau tavo įrodymuose, kad tu jį išprovokavai vdm darydamas

3. Aš bėglys buvau? Aš star neturėjau ir jokio ginklo nedemonstravau iki tol kol nulipau nuo moco, tai kam tada šaudai į civilius? Plius bėgimo nebuvo ir viskas buvo pasakyta tik, kai buvo uždėti antrankiai: Kai pradėjai šaudyt tapai nusikaltėlių, ginklas buvo naudotas pagal paskirti, kiek matau, tai tau nieks už bėgimą ir nedėjo XD 

P.S  ŽIŪRĖK SAVES

Untitled-3.png.0c47a89f79d74952bb6377ebafda6a6f.png  GUADA.png

Nuoroda į atsakymą

On 2023-12-01 at 21:12, Dominykas_Snow rašė:

1. Vienas pd dirbi?  Ne vienas, bet kiek matai yra įrodymai paimtas iškvietimas dėl to laisvas 

2. Tai kad jei mano video žiūrėjai tas ant kalno pabėgo, o sulaikei mane. Pasiaiškinimas buvo, bet nieko neklausei ir savo principus rodei. Ai beje sakei, visus sugausi, o įrodymų neprašei. Klausei draugelių: Iš mano perspektyvos nesimatė, kad jis šaudo ką matau tavo įrodymuose, kad tu jį išprovokavai vdm darydamas

3. Aš bėglys buvau? Aš star neturėjau ir jokio ginklo nedemonstravau iki tol kol nulipau nuo moco, tai kam tada šaudai į civilius? Plius bėgimo nebuvo ir viskas buvo pasakyta tik, kai buvo uždėti antrankiai: Kai pradėjai šaudyt tapai nusikaltėlių, ginklas buvo naudotas pagal paskirti, kiek matau, tai tau nieks už bėgimą ir nedėjo XD 

P.S  ŽIŪRĖK SAVES

Išplėsti  

1. Jo matau, bet iškvietimas ne mano, o į mano iškvietimą nieks ir neatvyko.

2.  Pasižiūrėk dar kartą į video. Jis iš tų pačių kurie ir buvo pradėję masinį šaudymą. Pas mane pilnas video yra, bet to pilno video net ir nereik, o užtenka pažiūrėt sutrumpinta ir matosi tie patys veikėjai.( Reiks įmesiu ir pilna).

3. Tai tu pats supranti, ką tu bandai man paaiškinti ar ne? Pradžiai sakai Tavo įrodymuose pačio matosi kad buvo pataikyta į padangas, iš skręndantčio sraigtasparnio nėra lengva norėčiau pamatyt, kaip tau sektusi. 

Jeigu aš nebuvau bėglys. Kam peršovei padangas? Kam nužudei, o nevežei į jail? 

Tai aš tau ir sakau, aš tau daviau pasiaiškinimą, sakiau galiu atsiųst irodymus.  Esmė čia ne už bėgimo stars, o už tai jog dirbi darbą ir nesilaikai savo pareigybių.

O kad aš šaudžiau aš nieko ir nesiginčiju. Pasiskaityk dar sykį už ką papeikimą parašiau 🙂 

Nuoroda į atsakymą

Pirmas video tragedija.. sugaisinai viena mano gyvenimo minute del nezinau ko..

Antram video uzpuoli zaideja ir tada tave nubaudzia? :DDD kas blogai

Darbuotojas pateikė įrodymus ir per video pasakė tai visus nubausiu. Rašai papeikimą, kad darbuotojas kažką blogo padarė "nesumalšino chaoso prie mech bazės" kai pats darei ket pažeidimus šaudei ir tt. Kvieti policija ir lauki vietoj o nevažinėji.. helis virš tavęs skraidę ir bandė kažkiek malšint.. Kitą kartą rašant papeikimus tada bent pasakyk kuria sekundę žiūrėt..

Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas.

Redaguota nario Zygis_Budrys

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...