Duok_Katina Paskelbta Gruodis 5, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeff_Hard 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dovydas_Dovce 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: del menkniekiu, kurie visi daro, deda 20staru 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/xhruyu Afvgust_Balandis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 5, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2023 @Dovydas_Dovce pateik irodymus Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Dovce Paskelbta Gruodis 5, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2023 https://streamable.com/xdvk8f Net galiu įrodymu nemest pas tave patį matosi II V.I.P. II Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Gruodis 5, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2023 Net ne sita situacija, as jau pabeges buvau nuo sito. Cia jau kita situacija kad tsg parvarau, nei beglio statuso nieko nebuvo... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Dovce Paskelbta Gruodis 5, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2023 Tai kam man užmest jai aš žinau kad pagausiu + tavo įrodymuose matosi. Ir jai uzmesiu bėgli tu tiesiog pradesi bėgt o aš negaudysiu pats ateisi II V.I.P. II Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Gruodis 5, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2023 (redaguota) Tu supranti kad pabegau iš situacijos ir nera beglio statuso, tai jau turėjom baigt su ta situacija. Tipo nufilmuosi šuda ir tada kita diena matai pagaves sakysi va irodymas, toki randomini šausi, logiškai pagalvok. Dar nesakant, kad kai surakinai mane, mano draugeli prie garažo nuskynei, ir dar drysti det ket pažeidimus už tai kas jau praeiti. Redaguota Gruodis 5, 2023 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dovydas_Dovce Paskelbta Gruodis 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2023 Įrodymai galioja 1h taip kad gali ne free postint II V.I.P. II Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 6, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudziamas. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai