Jump to content

Peikiu Hoperis_Code

Matthew_Russell

Rekomenduoti pranešimai

@Max_Tosha Patikrinkit žaidėjo /info lentelę, žaidėjas @Matthew_Russell buvo naujokas ką tik užsiregistravęs į serverį, dėl to jam gyvybės nesieme. 

@Hoperis_Code Ne kad savo klaidą pripažintum, banini ką tik atėjusi žaidėja į serverį ir nepripažįsti savo klaidos. (sakau taip nes jau prieš tai tau sakiau jog naujokas, bet tu savo teorijas išvedinėjai ten) Ginklą žaidėjui galėjo išmesti bet kas serveryje ar įdėti į tr.priemonės bagažinę.  Jeigu būtų žaidėjas pasiemęs ginklą neteisėtai (čytais) būtų ANTI CHEAT sistema išspyrus iš serverio. 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nemeluosiu yra buvę ir man, kai buvau šviežias, bet pasitarus su buvusiais kolegomis paaiškino. Todėl pilnai sutinku su Hoperio priimtu sprendimu, nes iš šono tikrai atrodo ne kaip, kai žaidėjas gali šaudyti, o šaudant į jį jis negauna damage. Serveris nepraneša šaudančiui žaidėjui, kad tas žaidėjas yra naujokas ir todėl jis negauna damage. Visgi tai yra Serverio klaidų išnaudojimas, o ne Čytinimas. Gal tiesiogiai ir nesusijęs su papeikimu, bet pasidalinu savo nuomone. Visi daro klaidų, todėl manau pagr. administracija priims teisingą sprendimą, bei iš šios klaidos bus pasimokyta.

Nuoroda į atsakymą

Žaidėjas nebuvo užblokuotas už žalos negavimą. Pranešimas buvo, kad naujokas iki 15 lygio turi rankose ginklą su kuriuo šaudo į kitus. Sprendimas priimtas nebuvo mano vieno, todėl nesitikėjau, kad ši klaida vis dar yra Serveryje. (Ginklų perdavimas per tr. priemonės inventorių).

Žaidėjas bus atblokuotas. Apie klaidą pranešta Pagr. Administracijai ir ji tvarkoma.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...