Shaw_Kay Paskelbta Gruodis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 7, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Neil_Huble 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Nedas_Balciunas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Pradėkime nuo to, kad taip vežiau narkotines medžiagas į pridavimo vietą, ir bevažiuodamas šis pareigūnas pradėjo persekioti mane. Važiuodamas visa laika žiūrėjau kur jis yra, ir bandžiau išvengti surakinimo ir taip gavos kad atsitrenkiau į stulpa, susimėčiau ir pamečiau priekaba. Nenorėdamas prisikabinti jos atgal, bandžiau patraukti į šona, bet šis asmuo kai nuvažiau šiek tiek atokiau pradėjo šaudyti į krovinį ir demonstruoti savo ginklus. Manyčiau čia ne jo darbas yra naikinti mūsų krovinius, atrodo taip, kad bando pakenkti Fūristu darbui, bei iš manes vogtu pinigus. Nesvarbu, kad tai centai "5 000Eur", bet vistiek kaip ir minėjau yra administratoriai jie ir restartuoja priekabas,mašinas ir t.t Nepaisant to, kad jis pradėjo šaudyti į mano priekabą, ignoravo mano nusižengimus pvz.: NON-RP, buvo susikoncentravęs tik į krovinį, ir bandyti nubausti už vežamas nelegalias medžiagas, ir tik laukia kol prisikabinsiu priekabą. Asmuo yra nekvalifikuotas šiam darbui ir nepirmas kartas kai nesamonęs iškrečia tik nė karto negavo papeikimo normalaus. Ar pareigūnas gali savavališkai naudoti ginklus naikinant krovinius? Nemačiau tokios taisyklės tai manyčiau kad NE. Kodėl pareigūnas yra susikoncentravęs tik į krovinį, bet ignoruoja K.E.T pažeidimus? 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/al4src https://streamable.com/udfp3n Silvis_Bumer ir Mill_Andreas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ponas_Nedas Paskelbta Gruodis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 7, 2023 Sveikas Neil_Huble, Visų pirma, nežinau ar turėčiau atsakyti į šį papeikimą, nes pats pripažinai savo kaltę, jog vežei narkotines medžiagas: prieš 26 minutes(-čių), Neil_Huble rašė: taip vežiau narkotines medžiagas į pridavimo vietą Visų antra, pareigūno pasirinkimas, kaip asmenį nubausti ar skirti įspėjimą, jog pasikartojus tokiai situacijai jis bus baudžiamas, ar iškarto nubausti. Šioje situacijoje buvo pasirinkta prevencinė priemonė įspėjimas. Galima labai daug suprasti iš tavo antrojo video galo, provokacija niekada nebus išeitis ir turi dėkoti, jog tavęs nebaudžiau. Dėl ginklų demonstravimo, norėčiau tavęs paklausti: Kokiu tikslu buvo naudojami ir viešai demonstruojami ginklai ? Manau, jei esi pilnai funkcionuojantis individas atsakysi, jog sunaikinti priekabą kurioje buvo narkotinės medžiagos. Jei ne, tokiu atveju nesu aš daktaras, bet rekomenduočiau tau apsilankyti artimiausiame psichiatrijos centre. Tęsiant, dėl ginklų demonstracijos ir jų naudojimo, kad pareigūnas naudotu ginklą turi būti pagrįstumas tam, o kaip ir matome iš tavo paskirtos medžiagos man, jis buvo. Vežei nelegalų krovinį- vežei, bandei atsikratyti priekabos- bandei, bėgai nuo manęs- bėgai ir remiantis šiais objektyviais duomenimis, aš galėjau pasirinkti priekabos sunaikinimą manydamas, jog tai narkotinės medžiagos, kurios bus pristatytos į artimiausią punktą. Taip pat, siūlyčiau tau persiskaityti muitinės darbo pobūdį, ką veikiame miesteliuose. https://streamable.com/al4src https://streamable.com/udfp3n Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Gruodis 7, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 7, 2023 (redaguota) Hmmm.. Iš karto asmuo nurašo viska ant "psichiatrijos centro" . Ispėjimas ir t.t Manau normalus pareigūnai perspėtu žodžiu, o ne tylėjimu keistokas žmogus esi ir tiek. Matosi jog tikrai tavo smegenys dar neišsivystė. Žmogau o iš kur tau žinoti ar tai narkotinės medžiagos, ar tai degalai? Tu jau šaudei iš karto, nors ir papeikimas jau buvo parašytas o darbas jau buvo atliktas.. Viska pats atsakei. Tiek žiniu. Beje jokio bėgimo aš čia nematau tik tu savo vaizduote ijungęs manai, jog aš bėgau "aš galėjau pasirinkti priekabos sunaikinimą manydamas, jog tai narkotinės medžiagos, kurios bus pristatytos į artimiausią punktą." Tavo atsakymas labai daug pasako apie pati save. Neisitikini, kas per krovinis ir iš karto kimbi prie darbo. Tu tik maniai, kad ten narkotinės medžiagos, bet kas ištikro nežinojai. Tai tiek. O apie ginklo demonstravima kalbėk nekalbėjas vistiek, tik bandei pasilengvinti situacija. Nors tai ir nėra teisinga. Tavo darbas konfiskuoti narkotikus, o ne naikinti krovinius :)) Redaguota Gruodis 7, 2023 nario Neil_Huble Ponas_Nedas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 8, 2023 Naikinti priekabu Policijos Pareigunas negali Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus nubaustas. Darida_Obuoliu ir Shaw_Kay sureagavo į tai 2 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai