Jump to content

Peikiu Dangis_Nepramusinek

Duok_Katina

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeJeff_Hard
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dangis_Nepramusinek
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?Dave staru, nors sustojau iskart kai uzdejo beglio statusa
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

image_2023-12-08_214522086.png

image_2023-12-08_215027227.png

Redaguota nario Jeff_Hard

catt.png.35b1bc94f4479d81755336ddd9149c0e.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Tai kur begu kai vos isvaziavauis aikteles, susinervojes pasiuntei mane, ir pradejei gaudyt uz suda. Kodel be garso video, nenorejei kad isgirstu kaip siunti mane 😄 Ir apie kokius starus sneki jei jau ivykdes senai ir net neprasiau staru o bauda sumoket. Dar surakint meginai net neisvaziavus. Direktoriau atidziai perziurekit kaip dirba, net KET nebuvo pazeista isviso 😄 Direktoriau paprasykit kad su audio atsiustu, nes prizadu suprasi kaip gerai komunikuoja su keiksmazodziais.

Redaguota nario Jeff_Hard

Nuoroda į atsakymą

https://prnt.sc/_ttvgOiHdal0  https://prnt.sc/5A4XQZOyQ0eJ Tikriausiai pas jus ponas akvalangai užrasoje, jei nematote akivaizdžių įrodymų. (Pažymėjau)

Be garso video buvo todėl, nes klausiausi muzikos. Kadangi nori garso. tai įmesiu, kad ant fono galėtum įsijausti, į mano video. 

Redaguota nario Dangis_Nepramusinek
Nuoroda į atsakymą

Cia net masiniai KET pazeidimai, uz toki suda det, + begli dar uzdejei ir iskart sustojau bet uzdejei bauda kad begau. Taip ir sakyk kad neatlaikei spaudimo ir uz suda pradejei det baudas, kad palengvetu ant sirdeles. O cia kad daina klausei tai nepisk proto, siuntei mane labai grazei ir aiskei tai butu gerai kad su audio duotum.

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...