Duok_Katina Paskelbta Gruodis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 8, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeff_Hard 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dangis_Nepramusinek 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Dave staru, nors sustojau iskart kai uzdejo beglio statusa 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Gruodis 8, 2023 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 8, 2023 (redaguota) Norėjai starų misijai gavo kokios problemos? dasda.mp4 Redaguota Gruodis 8, 2023 nario Dangis_Nepramusinek Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Gruodis 8, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 8, 2023 (redaguota) Tai kur begu kai vos isvaziavauis aikteles, susinervojes pasiuntei mane, ir pradejei gaudyt uz suda. Kodel be garso video, nenorejei kad isgirstu kaip siunti mane Ir apie kokius starus sneki jei jau ivykdes senai ir net neprasiau staru o bauda sumoket. Dar surakint meginai net neisvaziavus. Direktoriau atidziai perziurekit kaip dirba, net KET nebuvo pazeista isviso Direktoriau paprasykit kad su audio atsiustu, nes prizadu suprasi kaip gerai komunikuoja su keiksmazodziais. Redaguota Gruodis 8, 2023 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Nepramusinek Paskelbta Gruodis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 8, 2023 (redaguota) https://prnt.sc/_ttvgOiHdal0 https://prnt.sc/5A4XQZOyQ0eJ Tikriausiai pas jus ponas akvalangai užrasoje, jei nematote akivaizdžių įrodymų. (Pažymėjau) Be garso video buvo todėl, nes klausiausi muzikos. Kadangi nori garso. tai įmesiu, kad ant fono galėtum įsijausti, į mano video. Redaguota Gruodis 8, 2023 nario Dangis_Nepramusinek Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Gruodis 8, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 8, 2023 Cia net masiniai KET pazeidimai, uz toki suda det, + begli dar uzdejei ir iskart sustojau bet uzdejei bauda kad begau. Taip ir sakyk kad neatlaikei spaudimo ir uz suda pradejei det baudas, kad palengvetu ant sirdeles. O cia kad daina klausei tai nepisk proto, siuntei mane labai grazei ir aiskei tai butu gerai kad su audio duotum. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 8, 2023 (redaguota) Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudziamas. Redaguota Gruodis 8, 2023 nario Zygis_Budrys Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar